Bucuresti

Petrecere în oraș by Fundația Calea Victoriei

Petrecere în oraș: luna August la Fundația Calea Victoriei ;)

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Apartine de
Fundatia Calea Victoriei
Vizualizari
357

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Luna August este ultima șansă de a participa la Școlile de Vară organizate de Fundația Calea Victoriei anul acesta! Este o perioadă intensă, o petrecere culturală în orașul tău, când te poți bucura de cursuri de Stil, Desen, Storytelling, Fotografie, Meditație, Scriere Creativă și multe altele!

VEZI PROGRAMUL COMPLET AL ȘCOLILOR DE VARĂ DIN AUGUST AICI!

Serile lungi și înstelate de vară sunt momentul ideal pentru a „savura”, alături de alți cursanți simpatici, dornici să se relaxeze, să învețe lucruri noi și să socializeze, un cocktail cultural (de cursuri și ateliere):

Încearcă un mix de Istorie și Modă la cursul De la Art Nouveau la Art Deco. Artă, modă şi societate (21-24 august) și apoi pune în practică noutățile aflate la HOW TO BE A LADY: Exerciţii de feminitate (16-18 august).

Sau îmbină Arta de a Asculta (28 august – 1 septembrie) cuabilitățile unui bun povestitorla Şcoala de vară: Storytelling în Public Speaking (28 august-1 septembrie).

Mix and Match: Arta Renaşterii italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo (7-9 august) se potrivește de minune cu un curs practic, cum ar fi Cursul de Design interior (28 august – 1 septembrie).

Toată lumea e invitată la petrecerea noastră! Alege și combină cursurile favorite!

Nu uita de site-ul nostru și de pagina de Facebook ca să prinzi cele mai bune oferte și promoții.

Detalii și înscrieri pe www.victoriei.ro