Bucuresti

Petrecere Ziua Îndrăgostiților alături de persoana iubită la Conacul Zăicești

Petrecere Ziua Îndrăgostiților alături de persoana iubită la Conacul Zăicești

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
257

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă nu ai pregătit încă nici o surpriză pentru jumătatea ta cu prilejul zilei de 14 Februarie – Ziua Îndrăgostiților mai ai încă puțin timp la dispoziție pentru a face acest lucru.

Poți să îți inviți jumătatea la Conacul Zăicești pentru a petrece o seară romantică într-un decor rafinat și elegant, cu muzică, surprize și un meniu delicios. La conac, toate poveștile de dragoste se celebrează cu petreceri organizate frumos, cu atenție și trăite pe-ndelete. Această pensiune este un spațiu primitor, intim și comod.

Pentru cei care încă nu știu prea multe despre această locație, Pensiunea Conacul Zăicești se află la 7 km distanță de orașul Botoșani, în localitatea Zăicești, fiind în trecut, cam prin secolul al XIX lea, un conac boieresc care a aparținut boierului Gheorghe Filipescu, unul dintre cei mai de seamă boieri ai Moldovei din acele timpuri. Conacul poartă amprenta unei viziuni arhitecturale unice care recreează splendoarea unei epoci de tihnă și de relaxare.

Conacul Zăicești reușește de fiecare dată să surpindă oaspeții săi cu petrecerile organizate cu prilejul anumitor zile importante cum ar fi Revelionul, Valentine Day, 8 Martie, 1 Decembrie, Deschiderea Grădinii de Vară sau Deschiderea Mustăriei.

Ca în fiecare an, pe 14 Februarie, Conacul Zăicești găzduiește iar o mare petrecere, cu măestrii culinare și spectacol artistic, toate fiind organizate cu scopul de a destinde și de a răsfăța cuplurile îndrăgostite de orice vârstă. Astfel, joi, începând cu ora 18.00 toți cei interesați sunt așteptați.

În cadrul evenimentului toți invitații pot lua parte la degustarea de vodcă și pot descoperi cele mai noi sortimente ale brand-ului autohton Voronskaya. Participanții pot participa totodată la concursul organizat de către conac și pot primi premii personalizate.

Cum la nici o petrecere reușită nu poate lipsi muzica, Dj Marius Honceriu va încălzi atmosfera prin melodii pentru toate gusturile din diverse stiluri muzicale.

Prețul care trebuie achitat de o singură persoană pentru această seara reușită este de 65 lei. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0755 400 207. Mai multe detalii despre Pensiunea Conacul Zăicești se pot găsi pe pagina web www.conaculzaicesti.ro.