Bucuresti

Piata Trade Expo Bucuresti – singura expozitie pentru comerciantii locali

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
609

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 6 octombrie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie


Comerciantii traditionali, retelele locale de retail si distribuitorii din Bucuresti se intalnesc, joi 6 octombrie la World Trade Plaza, cu mari companii furnizoare de bunuri de larg consum la a IX-a editie a Piata Trade Expo. Amenajata sub forma unui magazin de proximitate, Piata Trade Expo este o expozitie de bunuri de larg consum care are ca scop imbunatatirea colaborarii dintre producatori, distribuitori si comerciantii detailisti pentru cresterea profitului in comertul cu bunuri de folosinta zilnica.


Comerciantii si distribuitorii vizitatori au ocazia sa discute cu reprezentantii expozantilor despre toate aspectele colaborarii cu furnizorii: probleme curente, conditii comerciale, promotii dedicate, despre produse noi si oferte speciale pentru vizitatorii expozitiei si, nu in ultimul rand, despre solutii de a atrage mai multi clienti in magazin si de a-i fideliza.


Partenerii Piata Trade Expo pregatesc, ca si la editiile precedente, pentru vizitatorii bucuresteni premii la tombole, discounturi si prezentari. Hochland Romania a anuntat ca ofera, in mod exceptional, comerciantilor participanti la Piata Trade Expo Bucuresti vouchere in valoare de 100 RON pentru comenzi in valoare de minim 400 RON. Hochland este liderul pietei branzeturilor din Romania si va participa ca expozant la Piata Trade Expo Bucuresti.


Vizitatorii au posibilitatea sa discute negocieze direct cu producatorii conditii speciale, pot beneficia de discounturile oferite la Piata Trade Expo, dar si solutii pentru reamenajarea magazinului.


Partenerii expozanti la Piata Trade Expo Bucuresti sunt : Hochland, Cris-Tim, Kraft Foods, Magister Software, Bunge (Unisol si Floriol), Covalact, Bochemie, Wrigley, Epson, HLC, Bella, Dobrogea Grup


Accesul la Piata Trade Expo se face pe baza invitatiei GRATUITE din partea organizatorilor. Puteti obtine invitatii de la:


Georgiana Harasemciuc


Telefon: 0735.011.295, 021-311.94.26


Fax: 021-311.94.27


E-mail: georgiana.harasemciuc@bmsolutions.ro