Bucuresti

Piese Auto Shop

Pieseautoshop

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Sergent Major Cara Anghel, nr. 14
Telefon
0768883222, 0768885222, 0768887222
Categorie
Piese auto - service auto
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
3769

Voteaza & Distribuie

Descriere

Piese Auto Shop Bucuresti

Pieseautoshop este un magazin online dedicat pentru piese auto originale si de calitate alternativa – aftermarket. In parteneriat cu unii dintre cei mai mari distribuitori si importatori de piese auto din Romania venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra pentru piese auto la preturi accesibile si consultanta privind alegerea lor dupa nevoile autoturismului detinut de catre client.
Prin parteneriatele Pieseautoshop.ro va aducem la dispozitie piese auto si accesorii de la: LUK, SACHS, BOSCH, FERODO, ATE, LEMFORDER, SKF,TRW, MANN, BREMBO, DELPHI, VALEO RUVILLE si alti producatori.
Totodata va punem la dispozitie si piese auto de origine pentru majoritatea producatorilor importanti de autovehicule: AUDI, BMW, MERCEDES, FORD, OPEL, PEUGEOT, VW, HONDA, HYUNDAI, MITSUBISHI, VOLVO, SKODA si multe alte marci cat si piese auto pentru autovehicule mai rare: BENTLEY, JAGUAR, PORSCHE, MASERATTI
Pieseautoshop.ro vine in intampinarea clientilor cu un format nou pe piata, ca un magazin online care livreaza piese auto cerute la domiciliu cu agentii proprii – in Bucuresti momentan si urmand sa ne extindem si in alte localitati din Romania.