Bucuresti

Pink Martini sarbatoreste Halloween-ul in Romania

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
822

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 octombrie 2007 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Pink Martini sarbatoreste Halloween-ul in Romania!
Orchestra Pink Martini a fost invitata de catre Asociatia Ovidiu Rom sa participe la cea de-a treia editie a Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc in seara de 27 octombrie la Palatul Parlamentului.Membrii Pink Martini s-au declarat foarte incantati de invitatie si au marturisit ca o vor onora cu mare placere dupa spectacolul pe care il vor sustine la Sala Palatului in aceeasi seara, incepand cu orele 20:30. Membrii “micutei orchestre” nu vor concerta la bal, ci vor participa in calitate de invitati.


Organizat de Asociatia Ovidiu Rom, a carei cofondatoare este Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, Balul de Caritate de Halloween a ajuns deja la cea de a treia editie. Evenimentul isi propune sa aduca in atentia publicului programul Fiecare Copil in Scoala, care are ca obiectiv integrarea tuturor copiilor din Romania in sistemul educational, indiferent de etnie sau statut social.


Balul de Halloween este principalul eveniment de strangere de fonduri pentru programele desfasurate de Ovidiu Rom. In acest an asociatia se bucura de sprijinul Angelinei Jolie, care a donat un colier Bvlgari din aur de 18 kt, si al Umei Thurman, care a donat o geanta din piele de piton, primita cadou cu ocazia sarbatoririi a 45 de ani de activitate a designerului Valentino. Cele doua obiecte vor putea fi achizitionate la licitatia din cadrul evenimentului. (Pentru mai multe amanunte despre Balul de Caritate de Halloween si despre cum puteti intra in posesia unui bilet la After Party, va invitam sa accesati www.halloween.ovid.ro).
Orchestra Pink Martini va concerta maine, 27 octombrie, la Sala Palatului, cu casa inchisa! Biletele din categoriile de 100 si 130 de lei s-au epuizat saptamana trecuta, iar ultimele bilete de 60 si 85 de lei au fost vandute astazi!