Bucuresti

Plase pentru protectia pomilor

Plase pentru protectia pomilor

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
530

Voteaza & Distribuie

Descriere

N-am mai iesit de mult cu prietenii la o bere, asa ca am decis sa ne organizam weekendul acesta si sa ne intalnim undeva la o terasa mai retrasa, singuri, fara neveste si iubite, si sa discutam despre ce am mai facut fiecare, cum merg afacerile, relatiile cu familia, ce tuning am mai facut la masina si alte cele. Imediat dupa ce au terminat facultatea Razvan si Radu au visat sa aiba propia lor livada de pomi fructiferi si o ferma de animale, cei doi fiind cei mai buni prieteni si o pasiune comuna, agricultura. Auzisem ca cei doi au facut noi investii. Plase pentru protectia pomilor, a subliniat Radu, am luat plase protectie pomi noi.

Si investitiile nu s-au oprit aici, a continuat Razvan. Plasele pentru capturarea iepurilor sunt noi de asemenea. Pana sa vorbim de plase pentru iepuri, Radu a spus, ca mai bine ne explica pentru ce sunt folosite plasele pentru protectia pomilor si care este rolul acestora. Deci plasele speciale care protejeaza livada de pomi fructiferi, se folosesc pentru protectia impotriva graurilor sau a altor specii de pasari, care au tendinta de a ciupi sau de a manca fructele, ori isi fac cuib in pomi si astfel compromit recolta. Plasele pot fi vopsite in diverse culori si rezista mai multe sezoane, astfel ca investitia se amortizeaza mai usor, si merita din plin. Plasele sunt confectionate 100% la comanda, in confirmitate cu nevoile individuale; au ochiuri intre 6 mm si 400 mm; tipul materialului este poliamida PA 6.6 sau poliester cu nod; sunt protejate UV si sunt prevazute cu sfori pe fiecare latura. Ca asta ar fi de spus despre plasele pentru pomi.

In ceea ce priveste plasele pentru capturat iepuri, acestea sunt plase confectionate in stil “navod de pescuit” cu ajutorul carora se pot captura iepuri de camp si alte animale. Plase pentru iepuri se confectioneaza din plasa de pliamida cu firul nu foarte gros, de tip seca, iepurile are tendinta sa se zbata mult si sa se incurce repede fara a fi ranit. Plasele sunt ideale pentru a printre mai usor iepurii la ferma. Nu doresc nimanui sa fie nevoi sa alerge dupa un iepure tanar si in forma.

Am luat plase protectie pomi si plase pentru iepuri, toate de la romnets, acestia vand cele mai bune preturi, si plase de super calitate.

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent