Bucuresti

Plaza România sărbătorește 10 ani printr-un concert Ștefan Bănică

Plaza România sărbătorește 10 ani printr-un concert Ștefan Bănică

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Apartine de
Plaza Romania (Anchor Grup)
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Centrul comercial celebrează 10 ani de existență sâmbătă, 25 octombrie, printr-o mare petrecere, iar la eveniment va concerta cunoscutul artist Ștefan Bănică.

Începând cu ora 18.00, clienții Plaza România sunt invitați la petrecerea de aniversare a 10 ani a centrului comercial, la care vor fi așteptați cu șampanie și tort. Maeștrii de ceremonii ai evenimentului vor fi Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

Fidelio le-a pregătit celor care vor veni surprize speciale cu ocazia aniversării. Participanții la eveniment care dețin Fidelicard vor avea șansa să câștige la Roata norocului premii: de la camere foto până la laptopuri, sisteme Home Cinema și televizoare.

Momentul culminant al petrecerii îl va constitui concertul Ștefan Bănică, care va dura aproximativ o oră. Cunoscutul cântăreț va interpreta melodiile care l-au consacrat. Tonul serii îl vor da DJRynno & Sylvia, care vor concerta în deschidere timp de aproximativ 40 minute, apoi fiind rândul lui Ștefan Bănică să electrizeze publicul cum numai el știe.

"În decursul acestor 10 ani, ne-am obișnuit clienții cu evenimente spectaculoase, iar cel de față a fost conceput pentru a ridica și mai mult ștacheta. Ne dorim ca publicul nostru să ne rămână alături timp de cel puțin încă 10 ani, în care îl vom delecta cu evenimente premium", a declarat un reprezentant al echipei de management a Plaza România.