Bucuresti

Poluarea aerului și impactul său asupra potenței masculine

Poluarea aerului și impactul său asupra potenței masculine

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
191

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Toți știm că poluarea atmosferică are repercursiuni asupra organismului, iar traiul într-un oraș poluat are un impact devastator asupra diferitelor procese biologice ale corpului uman. După mai mulți ani de cercetare, specialiștii au ajuns la o serie de concluzii îngrijorătoare.

Astfel s-a stabilit că anumiți compuși toxici din aerul pe care îl respirăm într-un oraș poluat pot declanșa în timp atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, artimii dar și disfuncții erectile în cazul bărbaților.

Să nu uităm faptul că recent s-a descoperit că orașul București are cel mai poluat aer dintre toate capitalele europene, iar ultimele măsurători au arătat că numărul de compuși toxici și cantitatea acestora este egală cu cea din Sidney, unde, din cauza incendiilor devastoare, aerul a devenit irespirabil.

Poluarea - un factor exogen care poate duce la impotență

Impotența la bărbați este o problemă cu multiple cauze. Pe lângă cauzele fizice și psihice, există și alți factori care influențează potența masculină. În urma disfunctiei erectile, nivelul penisului rămâne în stare flască și asa apare impotenta. Dacă după consultul medical și tratament, medicamentele nu își fac efectul, înseamnă că poate fi vorba de cauze psihologice sau alți factori.

Impotența ca si disfunctie erectila apare atunci cand un bărbat nu poate mentine erectia în timpul actului sexual ca urmare a unor probleme. In caz că in tratarea ei intervin și alți factori după un consult și o vizită la un medic specialist, in cadrul problemei medicale, intr-o unitate prestabilită de timp, se recomandă diferite tratamente. Impotența a fost o problemă sexuală semnalată încă din cele mai vechi timpuri. Există o mulțime de site uri care vorbesc de diferite tratamente naturiste folosite de împărați ai Chinei antice.

Cum influențează poluarea?


În timp ce inhalăm particulele poluate ale aerului, acestea ajung în plămâni, iar de aici în circulația sanguină. Sângele ajunge apoi la principalele organe și cu timpul apar crize cardiace, accidente vasculare, iar la bărbați, din cauza blocajelor pe vene și artere, apare impotența.

Dintre elementele care duc la poluarea atmosferică, cele mai periculoase sunt: monoxidul de carbon, azotul, dioxidul de sulf, benzenul și plumbul. Monoxidul de carbon influențează capacitatea organismului de a transporta oxigenul în sânge, iar plumbul poate afecta sistemul nervos, rinichii și ficatul și poate cauza anemii, hipertensiune arterială sau osteoporoză. Benzenul afectează sistemul nervos central și este cancerigen.

Cauze fizice ale impotenței la bărbați

Așa cum am spus anterior, poluarea atmosferică generează boli care influențează erecția și care stau la baza disfuncțiilor erectile. Cea mai frecventă cauză de impotență are legătură cu sublimarea arterelor sau afecțiuni ale țesutului fibros. Boli precum diabetul, bolile renale, scleroza multiplă, ateroscleroza și bolile vasculare au legătură cu peste 70% din cazurile de impotență cu simptomatologie fizică.

Totodată și anumite intervenții chirurgicale efectuate greșit pot produce impotență. Operațiile de prostată sau vasectomiile efectuate de chirurgi neexperimentați pot traumatiza nervii și arterele de la nivelul penisului. La fel de complicate sunt și traumatismele penisului, vezicii urinare și pelvisului

Cauze psihologice ale impotenței

Pe lângă cazurile de impotență care au la bază probleme de natură fizică, aproape 30% dintre cazurile de impotență la nivel general au la origini probleme psihologice precum: stresul, anxietatea, depresia, dar și anumite tulburări hormonale care determină scăderea nivelului de testosteron și care influențează echilibrul psihic.

Tratamente naturiste cu origini asiatice

Tianli este un adjuvant benefic când vine vorba de disfuncțiile erectile și diferitele cazuri de impotență. Suplimentul include ingrediente precum: ginseng și extract din plante precum astragalus si lycium. Că să fii sigur că ai produsul de care ai nevoie, alege doar produsul Tianli din farmacie.

sursa foto: pxhere.com/en/photo/1173326