Bucuresti

Porneste la drum cu GSK

Porneste la drum cu GSK

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
1226

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 11 august 2014 - Duminica 12 octombrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

GSK Romania lanseaza cea de-a opta editie a programului de traineeship „Porneste la drum cu GSK!”

 • GSK deruleaza anual programul dedicat absolventilor de studii universitare si de master, acestia avand oportunitatea de a-si incepe cariera intr-o companie multinationala prezenta in Romania de 25 de ani si intr-un mediu competitiv;
 • In acest program se vor alatura 12 trainee pe o perioada cuprinsa intre sase pana la 12 luni, in cadrul diviziilor GSK Pharma, GSK Consumer Healthcare si Europharm Distributie;
 • Aplicatiile sunt deschise in perioada 11 august – 12 octombrie. Pentru inscrieri, cei interesati pot accesa website-ul companiei sau website-ul Buzzcamp
 • Peste 3.000 de tineri au aplicat de-a lungul timpului pentru pozitii de trainee in cadrul companiei, iar dintre cei selectati in program, peste 50 de tineri talentati si cu performante foarte bune au ramas in echipa GSK.
GSK Romania anunta lansarea celei de-a opta editii a programului de traineeship „Porneste la drum cu GSK!”, care ofera absolventilor de studii universitare si master din Romania posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile in cadrul GSK.
Programul se adreseaza tinerilor cu studii in domeniile Medicina, Farmacie, Chimie, Studii Economice. Acestia pot opta pentru un stagiu de sase luni in cadrul diviziei GSK Pharma sau un stagiu de 12 luni in cadrul GSK Consumer Healthcare si Europharm Distributie.
Inscrierile au loc in perioada 11 august – 12 octombrie, prin intermediul unui formular disponibil pe website-ul companiei sau pe website-ul partenerilor nostri Buzzcamp. Tinerii isi vor desfasura activitatea in arii profesionale variate, printre care se numara domeniul comercial sau functii suport (departamentul financiar, logistica, achizitii, etc). La finalul perioadei de traineeship, tinerii cu performante foarte bune au posibilitatea sa se alature echipei GSK Romania.
Perioada de traineeship le ofera tinerilor oportunitatea sa se dezvolte si sa implementeze proiecte specifice de business, beneficiind de suportul colegilor si managerului direct.
Luana Crivat, Directorul de Resurse Umane al GSK Romania a declarat: „Prin acest program, ne propunem sa le oferim tinerelor talente posibilitatea de a-si incepe cariera intr-un mediu competitiv, in care sa isi dezvolte capabilitati si sa construim impreuna pentru crea valoare atat pentru companie cat si pentru pacientii si consumatorii romani. Absolventii care se vor alatura companiei in calitate de trainee vor fi implicati in proiecte care vor contribui direct sau indirect la sustinerea sistemului de sanatate din Romania.”

Pentru a face parte din echipa GSK, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

 • Absolventi de master promotia 2013/2014 din domeniile: Studii Economice, Chimie – se iau in considerare numai aplicatiile care prezinta continuitate intre studiile universitate si master
 • Absolventi de facultate Medicina/ Farmacie - promotia 2013/2014
 • Mobilitate pe plan national – obligatoriu
 • Implicare in proiecte la nivel international – reprezinta un avantaj
 • Activitati extra-curiculare pe parcursul studiilor – reprezinta un avantaj
 • Activitate profesionala in timpul facultatii/masterului – reprezinta un avantaj
 • Agilitate de invatare, spirit inovativ, construire de relatii, munca in echipa
Procesul de selectie presupune parcurgerea mai multor etape si se va finalizara cu participarea la un workshop, inclusiv selectie de tip Assessment Center. Acesta consta in prezentari de business care le vor oferi participantilor ocazia sa cunoasca mai bine organizatia GSK si oportunitatile de dezvoltare. Noii colegi se vor alatura echipei GSK incepand cu data de 15 ianuarie 2015.
GSK esteuna dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, al carei portofoliu are la baza o substantiala activitate de cercetare si dezvoltare. GSK se dedica imbunatatirii calitatii vietii oamenilor, ajutandu-i sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. In Romania, obiectivul GSK este sa contribuie la cresterea sperantei de viata a romanilor, una dintre cele mai scazute din Uniunea Europeana, precum si la cresterea calitatii vietii acestora.
Pentru mai multe informatii accesati www.gsk.ro.