Bucuresti

"Povestea incurcata a printesei Rapunzel"- spectacol interactiv pentru copii

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
225

Voteaza & Distribuie

Descriere

Povestea încurcată a prințesei Rapunzel” – spectacol de teatru interactiv pentru copii și nu numai

Sâmbătă, 10 iunie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, Str. Blănari, nr. 14 (în Centrul Vechi) actorii Teatrului Dubee Doo, vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii Povestea încurcată a prințesei Rapunzel”.

După ce a primit puteri de la o floare magică, mica prințesă Rapunzel este rapită în toiul nopții de la palat de către bătrâna Gothel. Gothel știe că puterile magice ale florii se regăsesc în părul lung de aur al lui Rapunzel și, pentru a rămâne mereu tânără, trebuie să o țină captivă pe fată în turnul ei secret.
Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, ajunge din întâmplare în turnul misterios, este luat ostatic” de Rapunzel care dorește să ajungă în lumea reală și să se bucure din plin de frumusețile acesteia.
Vă invităm să trecem împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și să fim părtași la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica și buna dispoziție.
Distribuție: Cosmina Dobrotă, Alina Dumitrelea și Alexandru Popescu. Scenariu și regie: Cosmina Dobrotă.
Muzica: Mandela Gajol

Preț bilete – 25 lei/persoană.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0771 554 716, 0722 687 837 și 0766 499 571 sau să ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebookhttps://facebook.com/teatruldubeedooși blogulhttps://teatruldubeedoo.wordpress.com