Bucuresti

Povestea personală - drumul către tine

Povestea personală - drumul către tine

Detalii

Telefon
0771460945
Web
http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1402
Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ați citit „Zahir” de Paulo Coelho sau vreo carte de Carlos Castaneda, poate ați aflat deja de conceptul „poveștii personale”. Este o idee care spune că este bine să îți împărtășești povestea cu alții, nu neapărat ca o formă de terapie propiu-zisă, ci pentru a te detașa de ea.
Mai exact, ce înseamnă asta: dacă vei povesti, dacă vei spune ce te apasă, povestea pe care simți să o împărtășești, eliberezi energia care stagnează acolo, emoțiile din acele momente, ajungi să conștientizezi lucruri despre anumite situații, evenimente, fiind prea implicat, din toate punctele de vedere. Dar în momentul în care povestea a fost spusă, la un moment dat, aproape fără să îți dai seama, devii doar un observator al ei, un simplu povestitor și, cumva, povestea nu îți mai aparține, deși ai trăit-o și face parte din viața ta, din trecutul tău. Doar că tu nu mai ești în acel spațiu acum.
În cadrul celor 2 întâlniri din luna aprilie, ne vom dedica 4 ore doar nouă, ne vom conecta cu noi și ne vom regăsi, într-un spațiu în care vom putea acționa în direcția înspre care dorim să ne mișcăm, vom descoperi instrumentele care să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim, identificând scuzele care ne-au ținut pe loc și astfel, putându-ne elibera de ele.
Lao-Tzu spunea: „Ca să câștigi totul, trebuie mai întâi să pierzi totul.” Ca să aflăm unde vrem să ajungem și cine suntem, trebuie să permitem eliberarea acelor credințe care ne țin ancorați în trecut și care ne spun că nu se poate, să ne eliberăm de cine credem că ar trebui să fim și să devenim ceea ce vrem cu adevărat să fim.
CAND?
Sambătă@incubator107, 16 Aprilie de la 16:00 la 20:00
Duminică@incubator107, 24 Aprilie de la 16:00 la 20:00
Dacă vrei să te înscrii la ateliere, trimite un mesaj la carolinezgortea.art@gmail.com.
Termen limită de înscriere – 7 aprilie. Confirmarea locului va fi plata integrală a participării tale la atelier. Detaliile pentru efectuarea plății vor fi transmise celor înscriși.
Numărul maxim de participanți – 10. Numărul minim de participanți – 5.
Costul unui atelier este de 130 lei. Dacă te înscrii la ambele ateliere, costul este de 110 lei.
În costul unui atelier intră cele 4 ore de grup și o ședință de consiliere individuală, stabilită la o dată și oră de comun acord.