Bucuresti

Povești de viață cu Otravă

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
479

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 1 martie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Povești de viață cu Otravă
Ce ?
Scrie despre dragoste. Și nu numai. Pentru cititoare reprezintă bărbatul perfect. Are unul dintre cele mai vizualizate blogguri: Blogu lu’ Otravă. Ne satisfacem curiozitatea și aflăm de ce și-a ales acest nume de scenă, cum arată lumea lui reală, ce rol joacă dragostea în viața sa și ce face Otravă atunci când nu scrie. Cât ne va dezvălui din identitatea sa în mansarda incubatorului aflăm pe 16 februarie, de la ora 19.

„De dragoste are nevoie toată lumea. Ea este cheia acestui joc în care cu toții ne aflăm. Fără ea nu se poate. Dragostea este motorul tuturor acțiunilor. Fără ea nu cred că ești complet.” (Otravă)
Cu cine?
Cu Otravă. Un personaj misterios și controversat. Blogu lu’ Otravă are mii de vizualizări dar nu despre asta o sa vorbim in mansarda. Scrie despre sentimente, trăiri, dar și despre teatru, carti, locuri frumoase din Romania, povesti de succes, muzică, film, călătorii si are o rubrica care se numeste "Romania mea" unde sta de vorba cu cele mai influente persoane de la noi din tara. Succesul lui se datorează stilului său inconfundabil de a scrie, dar și misterului din jurul numelui său.
Când?
Marți@incubator107 , 16 Februarie de la 19:00 la 21:00