Bucuresti

Povești despre Thailanda

Povești despre Thailanda

Detalii

Web
https://www.facebook.com/events/170631030008194/
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
402

Voteaza & Distribuie

Descriere

Haideți să ne întâlnim! Haideți la povești despre Thailanda și lumea artelor marțiale în frumoasa mansardă de la Lente Cafe.

Thailanda este o țară a contrastelor, mie mi-a luat câteva zile să mă obișnuiesc cu diversitatea de acolo, ca să nu mai zic că nu m-am adaptat așa ușor căldurii, asta poate pentru că sunt născută iarna, însă după ce treci de surpriza inițială, nu ai cum să nu te îndrăgostești sau cel puțin, să îndrăgești Thailanda și să vrei să te mai întorci.

Sunt tot felul de povești despre Thailanda - unora le place, alții nici nu se gândesc să o pună pe lista cu locuri de vizitat. Fiecare o percepe altfel. Sper că vom reuși să ne adunăm mai mulți dintre cei care am fost în Thailanda, fiecare cu impresii și amintiri de împărtășit.

Întâlnirea face parte din campania mea de adunare de fonduri pentru următoarea călătorie în Thailanda la școala de arte marțiale. Campania o puteți vedea aici:

https://www.generosity.com/education-fundraising/kung-fu-my-way-of-life/x/8563253

Vom avea mansarda doar pentru noi, intrarea este liberă, doar ce veți dori să serviți fiecare - au ceai și limonadă bună la Lente! :)