Bucuresti

Povesti infasurate in papusi colorate... cu Baba Dochia...de Dragobete

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
729

Voteaza & Distribuie

Descriere

Povești înfășurate în păpuși colorate... cu Baba Dochia...de Dragobete

Sâmbătă 21 februarie 2014, ora 11.30
cu Oana Bernecher
Atelier de creativitate pentru copii de la 4 la 10 ani
Se zice că Baba Dochia simbolizează unul dintre cele mai importante mituri românești...și are rădăcini foarte vechi, de pe vremea primilor slavi care s-au așezat prin Balcani…astfel povestea o găsim în toată cultura bizantină străveche (Baba Marta la bulgari spre exemplu).
Se mai zice despre Baba Dochia că ar fi avut un fiu, Dragobete pe numele său și care s-a căsătorit împotriva dorinței ei și tare tare s-a supărat, până a devenit stană de piatră...hei hei există multe legende și povești pe care inimile noastre sunt gata să le primească, iar ochii să le povestească.
Și pentru ca nouă, cel mai mult ne plac poveștile, și credem că cel mai bine copiii învață prin joc și imaginație, vă invităm sâmbătă dimineață la ora 11.00 să meșteriți alături de noi un personaj de legendă: Baba Dochia.
Atelierul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
Ceai bun și aromat din partea casei pentru fiecare oaspete. Intrarea costă 50 lei/ copil (părintele are gratuitate) pentru oricine se încumeta să se lase liber în creativitate. Avem doar 10 locuri disponibile, așa ca să va înscrieți din vreme la lumealuimomo@gmail.com. Detalii se pot primi și la tel: 0723.565.113
Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 , et 1 (Zona Cișmigiu Berzei, stația tramvai 44 și 24)