Bucuresti

Pregatim suprafata lemnului pentru renovare cu chit lemn

Pregatim suprafata lemnului pentru renovare cu chit lemn

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
615

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca aveti in gospodarie o multime de articole din lemn (parchet, ferestre, mobilier) mai devreme sau mai tarziu ele necesita o renovare a aspectului prin lacuire sau vopsire. Insa lemnul are o astfel de caracteristica, ca din cauza timpului si sarcinilor mecanice, pe suprafata lui apar fisuri, umflaturi si alte imperfectiuni. Pentru a pregati suprafata pentru aplicarea vopselei sau lacului, chiar si o suprafata noua, este nevoie de o prelucrat prealabil cu chit lemn.
Compania Color Magic propune clientilor sai spre realizare, pentru etasansarea lemnului - chit pentru lemn SIKKENS CETOL GUPA, recomandat pentru reparatii de mica amploare, retusuri, potrivit pentru interior si exterior. Avand in continutul sau fibre de lemn, cu el se poate umple gaurile mici si crapaturile din lemn pentru a nivela suprafata. Este usor de smirgluit, asigura un bun ancoraj pentru vopsele si are o aderenta buna. Se usuca foarte repede.
Acest chit pentru lemn este rezistent la apa, flexibil, complet inofensiv si poate avea o varietate de nuante. Culorile de baza sunt: stejar inchis, stejar deschis, mahon, meranti, merbau, natural, teak. Poate fi acoperit cu orice tip de grund, lac, vopsea sau lac incolor.

Produse pentru finisarea lemnului
Dupa ce fibrele de lemn din continutul chitului pentru lemn iau dat materialului prelucrat caracteristicele estetice si mecanice apropiate fibrei lemnului insasi, suprafata este slefuita. Apoi este necesar de a face inca doua lucrari, pentru ca in final sa obtinem anume aceea ce am dorit. Color Magic este bogata si in astfel de produse si va propune pentru:
  • Grunduire – grund SIKKENS CETOL NOVATECH, SIKKENS CETOL HLS PLUS.
  • Acoperire finala – lac pentru exterior SIKKENS RUBBOL BL MAGURA, RUBBOL SATURA, RUBBOL EPS, CETOL TGL SATIN, CETOL TGL PLUS, CETOL FILTER 7; pentru interior SIKKENS CETOL VARNISH MAT, CETOL BL DECOR si pentru interior si exterior SIKKENS RUBBOL BL AZURA.
Produse pentru finisare de la ColorMagic.ro
Importam produse de la trei companii cu renume: SIKKENS – companie olandeza, cu o experienta de peste 200 de ani in realizarea produselor pentru finisare; LEVIS – companie belgiana, lider pe piata vopselelor decorative si TRIMETAL – una din prrincipalele marci din portofoliul concernului international ACZO NOBEL.
Color magic este o companie din Romania, care importa si distribuie vopsele si lacuri pentru finisarea diferitor suprafete si un magazin online pentru cei ce sau saturat sa petreaca timpul vizitand diferite magazine. Acum puteti comanda materalele necesare pentru finisare, fara a parasi locuinta.
Accesati site-ul companiei www.colormagic.ro si bucurati-va de simplitatea si usurinta de a face cumparaturi.
Doriti sa faceti o comanda mai mare, atunci lasati un mesaj in formularul de comanda sau ne contactati la numarul de telefon pentru cei din Bucuresti la 0724336280, din Brasov la 0734736842. Menegerii nostri intotdeauna sunt gata sa va vie in ajutor in caz de orice problema. Puteti conta doar pe sfaturi profesionale cu privire la produsele prezentate in magazinul nostru. Suntem bine instruiti pentu a va oferi cele mai pecise detalii despre personalizarea culorilor, tehnicile de aplicare si de intretinere, specificul vopselelor pentru aplicare.

Autor