Bucuresti

Pregatire gemologica profesionala

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
327

Voteaza & Distribuie

Descriere

Departamentul de gemologie al Casei de Bijuterii Noblesse în colaborare cu Centrul Gemologic Român a implementat primul program de specialitate gemologică pentru studierea şi cercetarea pietrelor preţioase ,,After Gemology,,

Acest concept unic de educaţie gemologică se desfăşoară pe toată perioada profesională atât pentru amatori sau iubitori de pietre pretioase precum şi pentru profesionişti şi astfel dezvoltând odata cu experienţa practică intensivă cunoştiinţele deja dobândite.

După absolvirea unui curs de gemologie cel puţin la fel de important ca programul gemologic este continuitatea şi sedimentarea cunoştiinţelor şi abilităţilor practice dobândite.

În gemologia pietrelor preţioase apar în permanenţă proceduri şi standarde noi,instrumente avansate de cercetare cât şi noi tehnici şi tratamente a pietrelor preţioase şi semipreţioase.

În ultimii ani am implementat pentru absolvenţii de programe gemologice workshop-uri practice şi intensive de sedimentare a cunoştiinţelor gemologice dar şi informări de ultimă oră prin seminarii şi conferinţe de specialitate cu participarea şi contribuţia a numeroşi absolvenţi de gemologie.

Aceste workshop-uri şi informări au loc la sediul nostru strada Căpitan Damşescu nr. 40, Timisoara.
Pentru înscriere,detalii şi participare vă rugăm să ne contactati la 0256438491 sau 0721331744
sau email bijuteriinoblesse @ yahoo.com ; info @ centrulgemologicroman.ro

Casa de Bijuterii Noblesse
Timisoara, Strada Capitan Damsescu, nr. 40, Romania
http://www.bijuterii-noblesse.ro/
Centrul Gemologic Roman
http://www.centrulgemologicroman.ro