Bucuresti

Premier Cleaning

Premier Cleaning

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Nerva Traian, nr. 13
Telefon
072381928
Web
http://premiercleaning.ro
Social links
Categorie
Firme de curatenie
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Descriere

Premier Cleaning Bucuresti

Premier Cleaning va pune la dispozitie o oferta flexibila de servicii de curatenie adaptata cerintelor dumneavoastraprin calitate, seriozitate si profesionalism.
Dorim sa punem bazele unei colaborari de durata, care sa va aduca de fiecare data atmosfera de prospetime si curatenie pe care o doriti. Iti oferim servicii profesionale de curatare canapele și fotolii Bucuresti, curatare mocheta, curatenie atat la domiciliu, cat si la birou. Ne adaptam programul de lucru in functie de cel al clientului si asiguram desfasurarea serviciilor de curatenie in intervalul orar stabilit cu acesta, chiar si in zilele deSambata. Succesul nostru in curatenie profesionala este datorat unei echipe de profesionisti motivate si pasionate de pastrarea curateniei.

Servici de curatenie canapele si fotolii
Pentru curatarea canapelei, saltelei si a fotoliilor, intotdeauna este recomandat sa apelezi la o firma de curatenie. De ce? Motive sunt suficiente, Premier Cleaning este cea mai potrivita alegere atunci candcautatiservicii profesionale de curatarein Bucuresti. Succesul nostru in curatenia profesionalaeste datorat unei echipe de profesionisti, calificate in acest domeniu, motivate si pasionate de pastrarea curatenie.

Servici de curatenie la domiciliu
Firma noastra dispune de toate mijloacele necesare pentru executarea curateniei la domiciliu, pentru a satisface si cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra . Oferim idei si solutii pentru problemele ridicate de complexitatea activitatii de curatenie in functie de mediu, varietatea suprafetelor de curățat, diversitatea materialelor de intretinut, toate acestea cu respectarea standardelor de calitate impuse in UE.

Servici de curatenie la birou
Modul in care arata biroul dumneavoastra reprezinta o carte de vizita pentru companie, de aceea Premier Cleaning pune la dispozitia clientilor sai echipe dedicate pentru prestarea serviciilor de curatenie birouri. Personalul este atent selectat iar serviciile de curatenie se vor efectua in timpul programului sau in afara programului dumneavoastra, pentru a nu fi nevoit sa va perturba activitatea.

Servici de curatare mocheta
In timp murdaria si praful acumulat in mocheta dumneavoastra duc la deteriorarea acestora. De aceea trebuie acordata o deosebita atentiecuratarii acesteia. Este recomandat spalarea mochetei o data la 3 luni, in functie de traficul locatiei. Curatarea mocheteise face in functie de gradul de mizerie si tipul de tesatura al acesteia.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 8:00 - 16:00