Bucuresti

Prima TV

Prima TV

Detalii post tv

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, cladirea 20, et. 8
Telefon
0731496369, 0215895000
Web
http://www.primatv.ro/
Categorie
Posturi TV
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
3555

Voteaza & Distribuie

Prezentare post tv

Prima TV este postul TV cu cele mai multe reality-showuri din România şi cu cea mai premiată emisiune de umor, Cronica Cârcotaşilor.
Istoria Prima TV incepe in 1994.

In primavara anului 1994, CANAL 38 si-a inceput activitatea, ca un post local, cu acoperire pe Bucuresti, putand fi receptionat de mai mult de 30.000 de telespectatori in 1000 de case. Incepand cu 17 decembrie 1997, CANAL 38 s-a transformat in PRIMA TV, post cu acoperire nationala ce incearca sa aduca un suflu nou in audiovizualul romanesc, prin programele unei televiziuni de divertisment, concepute pe modelul retetelor de succes occidental.

La inceputul anului 2000, Prima TV a semnat un parteneriat cu SBS ( Scandinavian Broadcasting Systems).

Cu o grila de program mereu adaptata conform cerintelor telespectatorilor, cu care are un dialog permanent, si in raport cu noile achizitii si productii proprii pe care postul le realizeaza, Prima TV transmite cele mai bune programe de pe piata audiovizualului romanesc, in scopul reflectarii asteptarilor unei cat mai largi audiente. Prima TV reprezinta un proiect inceput cu 10 ani in urma, a carui finalitate se concretizeaza abia acum, cu dorinta de continua perfectionare artistica si tehnica pe care si-a impus-o nu numai prin nume, incercand sa ofere o alternativa la programele existente, tinand seama de nevoile si dorintele actuale.

Postul a lansat în România cel mai mare reality-show al tuturor timpurilor: "Big Brother", prezent în două serii în varianta autohtonă. Printre emisiunile de mare succes se numara, alaturi de Cronica Carcotasilor, Mondenii, Tradati in dragoste, Schimb de mame, Politia in actiune, Trasniti din NATO, Super Nanny si Nimeni nu-i perfect.

In octombrie 2005, SBS Broadcasting a fost preluata de catre fonduri administrate de societatile Permira si Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR).