Bucuresti

Primavara Folkului

Primavara Folkului

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 1 zi
Vizualizari
168

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 23 aprilie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Departamentul Cultural al Ligii Studenților Electroniști organizează în fiecare an un festival-concurs, intitulat „Primăvara Folkului”” care dorește să readucă în actualitate o mică parte din ceea ce a însemnat „Cenaclul Flacăra”. Acest eveniment este dedicat pasionaților de muzică folk și celor ce doresc să facă un prim pas în carieră, ca artiști. Publicul țintă, însă, este format din toți cei care doresc să își petreacă o seară într-o atmosferă caldă, liniștită, departe de agitația orașului și a grijilor zilnice.

Liga Studenților Electroniști (LSE) organizează „Primăvara Folkului”, festival ajuns deja la a cea de-a V-a ediție. Din talentul și dragostea lor pentru muzică s-au născut evenimente precum Noaptea Chitarelor, Seara Filmului, Spectacolul Caritabil de Crăciun.

Pentru că ne place să umblăm hai hui prin sufletul folkului, ne vom aduce chitarele și ne vom întâlni la cea de-a cincea ediție a festivalului concurs Primăvara Folkului, ce promovează valorile românești prin intermediul emoțiilor și a muzicii bune. Primăvara aceasta ne vom lăsa din nou învăluiți de emoții, originalitate și talent, astfel că fiecare concurent poate să ne încânte cu o piesă cunoscută din repertoriul muzicii folk sau cu o piesă proprie.”

Festivalul „Primăvara Folkului” s-a născut din dorința promovării noilor talente Festivalul „Primăvara Folkului” își dorește să promoveze noile talente care rezonează cu acest gen de muzică. Așadar, orice tânăr, de la școala generală, până la cei care și-au încheiat studiile, sunt invitați să încânte cu talentul și entuziasmul lor. Munca și dedicarea lor vor fi ulterior răsplătite. La ediția de anul acesta sunt invitați oameni de seamă din lumea muzicii, Dan Durbaca, Marius Matache, Dan Vasilescu, Alex Ștefănescu, Bebe Astur, Mihai Moșoi, Alex Nichita și Eugen Avram.
Evenimentul va avea loc pe 23 aprilie la Casa de Cultura a Studenților din București, ora 19:00.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta