Bucuresti

Print&Sign, Digital Signage Show si Corporate Gifts Show

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2261

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 9 octombrie 2019 - Sambata 12 octombrie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

All about visual communication Descoperă cele mai tari idei de comunicare vizuală pentru brandul tău!
Sub umbrela “All about visual communication”, un concept unic în România, îţi punem la dispoziţie 3 expoziţii, 4 evenimente atrăgătoare şi 550 de branduri locale şi internaţionale – toate în acelaşi timp şi în acelaşi loc:
PRINT&SIGN. Cea de-a 15-a ediţie a celui mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est urmează trendul global şi aduce în atenţia specialiştilor cele mai noi idei de comunicare vizuală şi tehnologii de tipar digital pe orice suport.

DIGITAL SIGNAGE Show. Aflată la ediţia a doua, expoziţia dedicată display-urilor digitale şi tehnologiilor interactive creează noi experienţe vizitatorilor, explorând fiecare aspect al afişării digitale.
CORPORATE GIFTS Show. “Feel the Difference” la singura expoziţie din România dedicată industriei obiectelor promoţionale, cea mai importantă platformă de business pentru publicitate.

Fiecare dintre cele trei târguri prezintă inovaţii de ultimă oră şi lansări de produs, pe care le poţi vedea doar o dată la doi ani într-un singur loc. Astfel, între 9 şi 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo se transformă în cea mai mare platformă de networking din regiune pentru industria tiparului digital, a promoţionalelor şi semnalisticii digitale – un concept unic în România.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta