Bucuresti

Printesele Disney iti dau intalnire la Mall Promenada pe 7 decembrie

Printesele Disney iti dau intalnire la Mall Promenada pe 7 decembrie

Detalii eveniment

Web
www.promenada.ro
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
1608

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 decembrie 201314:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Prințesele Disney îți dau întâlnire la mall Promenada pe 7 decembrie
  • Cel mai nou mall din București oferă copiilor cadou de Moș Nicolae o întâlnire de neuitat cu una dintre prințesele preferate
  • Albă ca Zăpada, Ariel și Aurora sosesc pentru prima dată în România direct de la Disneyland Paris
  • Copiii au la dispoziție și o zonă de jocuri și activități unde Bianca Brad le va citi povești magice din cărțile Disney

Îndrăgitele prințese Disney, Albă ca Zăpada, Ariel și Frumoasa din Pădurea Adormită își dau întâlnire cu copiii din România pe 7 decembrie la mall Promenada, în Calea Floreasca 246B (lângă stația de metrou Aurel Vlaicu).

Începând cu ora 14:00, copiii sunt așteptați în spațiul special amenajat la etajul 1 să își demonstreze talentul în zona de colorat, unde cele mai bune desene cu prințese vor fi răsplătite cu premii. De asemenea, micuții au la dispozitie și o zona de jocuri și activități unde Bianca Brad va citi copiilor povești magice din cărțile Disney. Băieții vor avea parte și ei de distracție, pe lângă jocurile pe consolele Wii, se vor întrece în săbii modelate din baloane.

Participanții au șansa să câștige cărți, reviste, jocuri și jucării oferite de Egmont, Zooperkids, Mattel, Perfect Tour, Lego, Litera și Total Office.

Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentului Disney este liber.

Știați că:
·Albă ca Zăpada și cei șapte pitici este primul film animat de durată din istoria televiziunii?Realizarea lui a durat 3 ani de zile și a fost lansat în 1934, câștigând un Oscar.
·Frumoasa din Pădurea Adormită a avut premiera in cinematografe în 1959. De atunci, frumoasa Aurora a încantat generații de copii cu povestea ei în care binele învinge răul.
·Mica sirenă aduce publicului din 1989 o noua Prințesă Disney – pe frumoasa Ariel și lumea ei plină de prieteni marini într-o animație muzicală.
·La mall Promenada copiii se bucură de spaţii de joacă special create şi amenajate pentru ei.
·În Promenada a fost implementat un concept nou, numit „Family Toilet”, menit să rezolve dilema tăticilor însoţiţi de fetiţele lor şi a mamelor venite cu băieţii la mall.


*** Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta