Bucuresti

Programul concertului Deep Purple si detalii despre acces

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
744

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Au mai ramas doar doua zile pana cand Deep Purple, legenda heavy metal si hard rock va ajunge in Romania, pentru un concert sustinut in capitala. Show-ul prezentat de Ciuc Premium este programat pe 20 februarie si se va desfasutra la Sala Polivalenta.

Accesul in Sala Polivalenta va fi posibil incepand cu ora 19:00, cu cateva minute inaintea orei 20:00 fiind programat sa inceapa concertul trupei din deschidere, Grimus. Deep Purple va urca pe scena imediat dupa, promitand publicului peste o ora si jumatate de muzica live cu piese cunoscute, dar si melodii noi, incluse pe noul album Now What?!.
Organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerari la portile de acces. De asemenea, nu este incurajata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:00, fie pana pe 28 februarie, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

Parcarea Salii Polivalente va fi indisponibila pentru concertul Deep Purple
Pentru concertul trupei Deep Purple ce va avea loc in 20 februarie, parcarea Salii Polivalente va fi indisponibila, spectatorilor fiindu-le recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun.
Mult asteptatul concert al trupei britanice este aproape sold-out, fluxul mare de oameni estimat fiind motivul principal pentru care autoritatile recomanda inchiderea parcarii, pentru a folosi Calea Piscului exclusiv pentru acces pietonal. Calea Piscului (cu intrare din Bulevardul Tineretului) este una dintre principalele alei de acces si, totodata, singura posibilitate de intrare cu masina pe platforma ce gazduieste parcarea Salii Polivalente, de aceea prezenta automobilelor poate deveni un pericol pentru spectatorii asteptati la eveniment. Organizatorii recomanda asadar utilizarea mijloacelor de transport in comun. Daca utilizarea masinii personale este imperativa, se poate folosi parcarea Palatului Copiilor, situata in imediata vecinatate a Salii Polivalente, numarul de locuri disponibile fiind limitat.


Ultimele bilete pentru concertul de joi mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si de la casa de bilete a Salii Palatului, urmand ca, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi cumparate si de la intrarea in Sala Polivalenta, in seara evenimentului.