Bucuresti

Programul de calificare pentru ocupatia administrator imobile

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
453

Voteaza & Distribuie

Descriere

In perioada iunie – octombrie 2012 si noiembrie 2012 – mai 2013 se desfasoara programul de calificare pentru ocupatia administrator imobile. Programul va avea o durata de 5 luni (L-V 16.00-19.00, S 10.30-15.30).

Programul se adreseaza personalului asociatiilor de proprietari, societatilor comerciale cu activitate in domeniul administrarii imobilelor, in constructii sau in alte domenii conexe, si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniu. Conditii de participare: absolventi liceu (cu diploma de Bacalaureat) care isi desfasoara activitatea pe baza de contract de munca, zona de dezvoltare regionala Bucuresti - Ilfov. Angajatii institutiilor publice nu pot participa! Vor fi selectati 56 de participanti. Programul este autorizat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).

Programul se va desfasura la sala de seminarii de la Sphera Building Center din str. Serg. Nutu Ion, nr. 44, (zona razoare – fosta ventilatorul) sect. 5, Bucuresti, tel/fax 021.319.07.99. Inscrierea se face la sediul Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat. Programul zilnic este 10.00-16.00. Acte necesare: copie diploma BAC, copie buletin, adeverinta de salariat.