Bucuresti

Programul Negociatorul

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
685

Voteaza & Distribuie

Descriere


Despre PROGRAMUL NEGOCIATORUL (Editia III)

Localitate desfasurare: Bucuresti

Perioade desfasurare: 18 Martie - 18 Aprilie 2010

Total 5 Module (8 zile)
In anul 2008 Extreme Training a organizat in premiera acest program. Avand in vedere succesul de care acesta s-a bucurat am decis reluarea lui in anul 2009. Intrucat si in anul 2009 programul a fost incheiat cu succes il vom relua si in anul 2010.

Programul NEGOCIATORUL care este primul program complex din Romania ce iti dezvolta abilitati multiple pentru a negocia mai bine. Exista oportunitatea customizarii, fiecare cursant putandu-si alege modulele care i se potrivesc in functie de tematica abordata. Am realizat o prezentare tematica pentru fiecare modul, care sa va poata facilita orientarea catre modulul ce vi s-ar putea potrivi (sau catre modulul adecvat cerintelor dumneavoastra).Programul Negociatorul iti ofera avantajul special de a afla tehnici din trei zone-cheie: zona Actoriceasca, zona Programarii Neurolingvistice (NLP) si zona Tehnicilor de Vanzari si Negociere (uzuale, dar necesare).Pentru cine este acest program?1. Acest program este deosebit de util Companiilor care au pe zona de negocieri sau vanzari un numar redus de persoane. Pentru aceste companii, organizarea unui training la sediul companiei devine costisitoare, astfel ca rezervarea unui numar de locuri in programul Negociatorul este mai mult decat oportuna.2. Persoanelor angajate care si-au propus sa-si dezvolte abilitati-cheie in scopul avansarii in cariera si al obtinerii performantei la locul de munca (abilitati comunicare, negociere, prezentare, vanzari, argumentare, persuasiune, etc.)3. Recunoastem, de asemenea, ca acest program nu este destinat unui public foarte larg. Tematica pusa in discutie ofera dezvoltarea de abilitati pe o zona bine definita.4. Citam aici un cursant de-ai nostri care a spus un lucru deosebit: "Este un training pe care o sa-l recomand cu cea mai mare incredere, prietenilor, cunostintelor si colegilor... nu insa si Concurentei".Modulele din cadrul Programului Negociatorul sunt organizate in doua perioade (18-21 Martie si 15-18 Aprilie 2010) dupa cum urmeaza:- Modulu 1 - Tehnici de Negociere (2 zile - 18 si 19 Martie )

- Modul 2 - Tehnici Vanzari (o zi - 20 Martie)

- Modul 3 - Limbajul Non verbal, Paraverbal si Metalimbajul ( o zi - 21 Martie)

- Modul 4 - Tehnici actoricesti - Tehnica Vorbirii si Tehnica Prezentarii (2 zile - 15 si 16 Aprilie)

- Modul 5 - Strategie si Persuasiune (2 zile - 17 si 18 Aprile)Inainte de a te decide ce module ti se potrivesc, viziteaza descrirea aferenta fiecarui modul, iar ori de cate ori ai o nelamurire, suna-ne la 0314 25 25 34/ 0726 00 55 55/ 0726 00 55 33, scrie-ne la secretariat@traininguri.ro sau viziteaza-ne pe www.traininguri.ro