Bucuresti

Proiect Iepurasul Fermecat

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
498

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 13 aprilie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vineri, 13 aprilie, Asociatia pentru Tineri cu Idei "Start Point" deruleaza proiectul "Iepurasul fermecat", actiune prin care ofera cadouri copiilor din Centrele de Plasament din sectoarele 3 si 4 ca simbol al Sarbatorilor Pascale. Proiectul este realizat in colaborare cu sponsori si Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, din sectoarele respective.

Iepurasul fermecat
este un proiect umanitar adresat copiilor care nu cunosc in intregime conditiile de viata existente intr-o familie. O data cu impartirea pachetelor, petrecem cateva ore alaturi de ei, realizand diverse activitati si incercand sa le creem o atmosfera calda si plina de bucurie in perioada Sfintelor Sarbatori de Paste.

Asociatia Start Point este o organizatie non – guvernamentala, infintata in noiembrie 2011 si adresata tinerilor, avand ca misiune educarea, initierea si promovarea acestora prin proiecte si evenimente sociale. Motiv pentru care pornim la drum cu Iepurasul fermecat, care sa aduca bucurie atat in sufletele noastre, ca initiatori si facilitatori ai sai, cat si in sufletele celor care vor beneficia de pe urma lui.