Bucuresti

Proiectare reabilitari termice in Bucuresti

PROIECTARE REABILITARI TERMICE

Detalii anunt

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
808

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Proiectare reabilitari termice in Bucuresti

Avand in vedere costurile ridicate pentru incalzirea sau racirea spatiilor de locuit, este necesara reabilitarea constructiilor pentru a reduce coeficientul de transfer termic.

Pentru fiecare constructie in parte sa va face un studiu al coeficientului global G – eficienta termica a constructiei. Acesta este obligatoriu in cazul in care se doreste obtinerea unui aviz de la inspectoratul de stat pentru constructii. In functie de rezultatele obtinute, se solicita cresterea izolatiei termice a acesteia.

Pentru a se realiza o izolatie termica eficienta, trebuiesc izolate toate elementele exterioare ale constructiei, mansardele, fundatiile exterioare. In functie de dorintele beneficiarului se pot alege diverse solutii de termoizolare:
- Termoizolare cu polistiren expandat
- Termoizolare cu vata minerala bazaltica
- Fatade ventilate termoizolante.

In final coeficientul de transfer termic va fi micsorat si se vor face economii semnificative in exploatare.
O casa pasiva este o cladire cu o inalta performanta energetica si cu un nivel foarte ridicat de confort. Casele pasive se caracterizeaza prin faptul ca nu utilizeaza sisteme conventionale de incalzire – racire, resursele necesare de incalzire – racire, sunt acoperite, valorificand energia transmisa de soare si pamant.

Alaturi de T&C Development veti beneficia de profesionalism si promptitudine. Pentru mai multe detalii si oferta de pret nu ezitati sa ne contactati, la www.t-c.ro.

Filtre anunt

Tip anunt: Servicii