Bucuresti

Promovati afacerea dumneavoastra prin publicitate Google adwords

Promovati afacerea dumneavoastra prin publicitate Google adwords

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 luni si 2 zile
Vizualizari
83

Voteaza & Distribuie

Descriere

Google si-a imbunatatit mereu rezultatele de cautare pentru a oferi cel mai bun rezultat pentru utilizator. Echipa de profesionisti PPC contribuie la succesul afacerii dvs. prin campanii Google Adwords.
In acelasi mod, isi imbunatateste platformele de publicitate pentru a face agentii de publicitate sa profite din plin de ele. De aici depinde de agentii de publicitate sa utilizeze in mod optim aceste beneficii si sa isi imbunatateasca performanta adwords.

Cu ajutorul expertilor Google AdWords obtineti mai mult trafic si clienti. In fiecare luna, vor raporta progresul campaniei, cu detalii despre afisari, clicuri si conversii , optimizand promovarea digitala a afacerii dumneavoastra.

Care sunt beneficiile unei campanii Google Adwords?

Cele mai importante beneficii de publicitate Google adwords sunt urmatoarele:

1. Popularizarea marcii
Pana nu demult, popularizarea marcii a fost mai mult sau mai putin realizata printr-o metoda oarba, si anume mediatizarea prin ziare, panouri publicitare, radio si TV. Publicitatea digitala, in special, Google adwords a revolutionat modul in care brandurile isi fac publicitatea..

2. Mai rapid decat SEO
Vizibilitatea companiilor pe Google este mult mai valoroasa in ceea ce priveste conducerea vanzarilor decat orice alt mediu. Pe motorul de cautare, companiile au ocazia de a veni in fata oamenilor in momentul in care isi cauta produsul sau serviciul. Dar daca oportunitatea este atat de mare, concurenta va fi foarte mare. De aceea plasarea unui anunt in topul clasamentului este o sarcina destul de dificila.

3. Depasiti-va anunturile concurente
Cu totii am auzit si am vazut lupte intre branduri, in special pe panouri publicitare. Adwords ofera o optiune mai inteligenta si eleganta pentru a invinge concurenta. Sa presupunem ca aveti o concurenta stransa cu anumit brand si suspectati ca majoritatea potentialelor vanzari sunt captate de acestea. Cu Google adwords, puteti alege strategiile de licitare automata "Target Outrank" pentru a ajusta suma licitata si a depasi concurenta specificata in licitatie.

4. Cresterea vizibilitatii publicitatii catre publicul de inalta calitate
O conceptie gresita majora in randul agentilor de publicitate este ca fiecare cuvant cheie ar trebui sa aiba o cota de afisare de cautare de 100%. De multe ori, cautarile sunt reprezentate de cercetare pentru proiecte sau verificarea concurentei , deci nu au intentia de a cumpara produsul. Cu serviciile de publicitate google adwords, difuzati anunturi doar catre publicul doreste sa faca o achizitie.

Ce presupune publicitatea prin Google Adwords?

Serviciul de publicitate Google adwords include:
Configurarea campaniilor Google adwords – Crearea contului si a campaniei Google adwords. De la cuvinte cheie pana la crearea de grupuri de anunturi si campanii pentru a redacta reclame clare si corect directionate, specialistii in materie de publicitate Google adwords se vor ingriji de cele mai mici detalii in crearea unui cont Google adwords.

Restructurarea sau gestionarea campaniilor Google adwords existente - Este posibil sa aveti deja o campanie Google adwords care nu ofera rezultate conform asteptarilor dumneavoastra. Intr-un astfel de scenariu, puteti consulta expertii PPC care va vor restructura campania adwords si va vor asigura obtinerea celor mai bune rezultate. Echipa de specialisti va gestiona campaniile dumneavoastra existente pentru a maximiza rentabilitatea investitiei, pentru a reduce cheltuielile si pentru a creste numarul de clienti.

Monitorizare si raportare - monitorizand contul dumneavoastra Google adwords, va ofera accesul la date in timp util, prezentand detalii exacte despre afisarile, clicurile si conversiile obtinute prin intermediul campaniilor PPC. Diverse surse de trafic, locatii, demografice ale clientilor, tipuri de dispozitive mobile si sisteme de operare sunt alte cateva puncte-cheie care va vor fi impartasite pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine clientii si nevoile acestora.

Alegeti sa colaborati cu specialistii

Agentia Fortin este o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul de publicitate google adwords, care datorita competentelor si profesionalismului cu care se mandreste face din afacerea dumneavoastra una dintre cele mai accesate de pe Google. Acesti experti in publicitate google adwords vor combina tactici de marketing cu cele mai bune tehnici de publicitate, optimizand prezenta online a afacerii dumnevoastra.
Contactati agentia Fortin pentru publicitate google adwords, la numarul de telefon 0747919237 sau email: office@fortin.agency

Autor