Bucuresti

PsihoAtelier: Iubirea de Sine

Detalii

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
361

Voteaza & Distribuie

Descriere

Luni, 5 octombrie 2015, Journey Pub (str. George Enescu nr. 25)
Sala Sky Dome, orele 19.00
Participare: 20 ron


Ca să mă pot iubi trebuie să înțeleg "obiectul iubirii". Trebuie să știu cine sunt, de unde vin, care sunt elementele care mă definesc pentru ca astfel să am o imagine cât mai detaliată și clara despre mine. Este ca și cum m-aș apuca de un puzzle și fiecare amintire - bună sau mai puțin bună -, fiecare om întâlnit, fiecare întâmplare de care devin conștient mă vor ajuta să îmi formez o hartă mentală a ceea ce sunt. Și așa, ușor, ușor voi ști de unde am plecat și voi afla unde vreau să ajung bucurându-mă de călătorie. Haideți să începem călătoria cu un prim pas luni, 5.09. 2015, la Journey Pub.

Despre Ligia Moise, psiholog clinician
Cu o pregătire mixtă, medical și umanistă, Ligia Moise este psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor. Este trainer acreditat de CNFPA și deține un titlu de Master în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale. În prezent, pe lângă activitatea psihoterapeutică, se dedică și cauzelor umanitare ca psiholog voluntar în programul pentru asistarea femeilor victime ale violenței domestic, program desfășurat de Asociația Anais.


* Pariciparea la atelier se face pe bază de donație sugerată: 20 ron. Fondurile reprezintă susținerea participantilor pentru efortul psihoterapeutului și pentru acomodarea în sală.

Durata atelierului interactiv: aproximativ 2 ore
Locație: Journey Pub, sala Sky Dome (sala cu norișori)
Locuri: în limita a 90 de participanți
Rezervări: 0752 285 286
Contact organizare: Andreea Tincea, PR evenimente culturale 0747817938.