Bucuresti

Puricele in ureche

Puricele in ureche

Detalii

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
305

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 22 februarie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toamna aceasta se numara hohotele de ras, la Teatrul Elisabeta, la cea mai noua comedie!

Teatrul Elisabeta si-a obisnuit publicul cu spectacole inedite si interactive, comediile fenomen fiind marca noastra definitorie. Am reusit sa aducem pe scena unele dintre cele mai de succes comedii din lume iar noua productie continua trendul ascendent. De aceasta data, veti rade la o comedie bulevardiera frantuzeasca. Piesa de rezistenta a lui Georges Faydeau, “Puricele in ureche”, se afla in repertoriul celor mai mari teatre de comedie din lume.

In regia semnata de Serban Puiu, vor evolua Lucian Ghimisi, Alexandra Velniciuc, Leonid Doni, Andreas Petrescu, Vasile Calofir, Marcelo Cobzariu, Stefan Velniciuc, Alexandru Prica, Vlad Ianus, Mihnea Nicolau, Irina Noaptes, Raluca Ghervan, Maria Magdalena Tapu si Valeria Stoian.

Comedia “Puricele in ureche” ne invita in Paris, in inalta societate a saloanelor pariziene de la inceputul secolului XIX. Decorul si costumele noastre somptuoase, elaborate cu maiestrie, reusesc sa ne transpuna in timp, undeva pe la 1907. Aici, dupa ani de casatorie plini de fericire, simpatica Raymonde Chandebise (Alexandra Velniciuc) se intreaba de ce sotul ei, Victor Emmanuel (Lucian Ghimisi), a incetat sa-i mai acorde atentia necesara suspectandu-l chiar ca are o aventura. Vrand sa-l prinda asupra faptului, Raymonde, cu complicitatea prietenei sale Lucienne (Irina Noaptes) isi ademeneste sotul intr-un hotel deocheat, unde acesta ar urma sa se intalneasca cu o presupusa admiratoare. In loc de flagrantul delict pe care si-l dorea, Raymonde pune in miscare un lant de evenimente neprevazute, intrigi amoroase, identitati gresite si personaje care mai de care mai pestrite. Unii doresc atentie si razbunare, altii vor sa isi pastreze onoarea si toti doresc sa evite impuscaturile. Nimeni nu poate dormi. Tu vei rade in hohote.

Un doctor, un majordom incornorat, patronii unui bordel de lux, un spaniol impreuna cu sotia sa, o bucatareasa cocheta si un englez-scotian sunt intr-un dute-vino ametitor, toti purtati de acelasi carusel al incurcaturilor. In aceasta comedie nebuna, fiecare fuge dupa celalalt si toti fug unii de altii. Scrisori anonime, gelozii, prieteni voluntari, stari de exaltare alcoolica, amenintari cu moartea, focuri de arma, usi rotative…o cursa salbatica de acuzatii false si confuzii revoltatoare, un dezastru complet si peste toate, Lucian Ghimisi intr-un dublu rol irezistibil care te va face sa razi cu lacrimi.
Autor: Georges Feydeau
Regizor: Puiu Serban
Scenografie: Alin Gavrila
Costume: Roxana Dumitrache
Distributia:
·Victor - Emmanuel Chandebise / Poche – Lucian Ghimisi
·Camille Chandebise – Leonid Doni
·Romain Tournel – Andreas Petrescu
·Doctorul Finache – Mihnea Nicolau
·Carlos Homenides de Histangua – Vasile Calofir
·Augustin Ferraillon – Marcelo Cobzariu
·Etienne – Alexandru Prica
·Rugby – Vlad Ianus
·Baptistin – Stefan Velniciuc
·Raymonde Chandebise – Alexandra Velniciuc
·Lucienne Homenides de Histangua – Irina Noaptes
·Olympe Ferraillon – Raluca Ghervan
·Antoinette – Maria Magdalena Tapu
·Eugenie – Valeria Stoian.