Bucuresti

Puterea cristalelor

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
847

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 16 octombrie 201419-21

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Puterea cristalelor

Cristalele s-au format odată cu solidificarea pământului și au continuat să se metamorfozeze odată cu transformarea planetei. Ele reprezintă ADN-ul planetei noastre, fiind un tipar chimic esențial pentru evoluția acesteia. Acestea reprezintă bănci miniaturale de date, ce conțin informații legate de dezvoltarea Pământului de-a lungul milioanelor de ani. Unele cristale au fost supuse unor presiuni enorme, în timp ce altele au evoluat în grote subterane aflate la mare adâncime.

Unele s-au format în straturi succesive, în timp ce altele s-au solidificat din soluții minerale lichide. Toate aceste maniere diferite de formare le afectează proprietățile și funcțiile. Indiferent de forma pe care o au însă, structură lor cristalină poate absorbi, conserva, concentra și emite energie, îndeosebi în registrul electromagnetic.

Modulul 1
Atlantida folosea cristale - să ne aducem aminte J
Cum să alegem cristalul potrivit?
Purificarea și programarea cristalelor
Vindecarea cu ajutorul cristalelor
Meditație practică cu ajutorul cristalelor eterice

Modulul 2
Cristalele și chakrele
Apa potabilă cu ajutorul cristalelor și elixire
Purificarea aurei
Efecte secundare posibile la folosirea Cristalelor
Fiecare participant va primi un cristal fizic încărcat și purificat pentru a va ajută pe calea vieții. Fiecare participant va primi un caiet de lucru în care va avea detalii și informații ce se vor discuta în cadrul cursului.

Cu cine?
Sunt Beatrice Crancu, freelancer, creator dispozitive protecție, fotograf, blogger și pasionată de spiritual. De când măștiu sunt interesată de tot ce ține de spirit, paranormal, energii, extratereștrii, astronomie, ocultism, iar lista poate continua în sfera acesta. Din dorința de a-i ajuta pe cei din jurul meu am decis să„creez” bijuterii cu cristale semiprețioase, motivul principal fiind acela că ele vor dăinui veșnic. Dar îmi place să spun că eu fac dispozitive de protecție, iubire, vindecare şi nu bijuterii.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta