Bucuresti

RAMSCO Advertising

RAMSCO Advertising SRL

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Giurgiului, nr. 118, bl. 12, sc. 5, ap. 121
Telefon
0314152070
Web
www.ramsco.ro
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
614

Voteaza & Distribuie

Descriere

RAMSCO Advertising Bucuresti

Suntem o agentie de marketing si publicitate, credem în originalitate și open-mind, suntem creativi și promovăm gândirea „outside the box”. Mizăm pe calitate în tot ceea ce facem și acordăm o importanță deosebită profesionalismului în relația cu partenerii noștri. Suntem competitivi, ne place să învățăm, dorim să ne valorificăm abilitățile, suntem dornici să infruntăm noi provocări deoarece credem că fiecare provocare reprezintă o oportunitate de a ne depăși limitele și de a ne perfecționa munca.

Oferim servicii de comunicare integrata de marketing cu scopul de a ajuta brandurile sa creasca si sa creeze parteneriate win-win cu clientii lor.

Printre serviciile oferite de noi sunt: branding, media strategy, PR, web design, content writing, indoor & outdoor advertising, event planning, BTL, social media advertising.

Dacă ai o afacere, fie la început de drum sau în plină expansiune, și ai nevoie de consultanță și sprijin în ceea ce privește conceperea și dezvoltarea imaginii companiei tale ori a unui produs sau serviciu în particular, tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Filtre

Oferta publicitate: Design publicitar, Publicitate, Servicii marketing