Bucuresti

Rbn ECO Tuning

Rbn ECO Tuning

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Lugojana, nr. 4 D
Telefon
0733708776
Web
www.rbn-tuning.ro
Social links
Categorie
Piese auto - service auto
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2816

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rbn Tuning Bucuresti

RBN Tuning propune o optimizare software a motorului ce urmareste cresterea puterii si a cuplului motor urmarind concomitent o reducere solida a consumului de carburant si a emisiilor de noxe. Acest lucru este posibil prin implementarea unor reglaje specifice unei operatiuni de ECO Tuning, operatiune ce urmareste exclusiv reducerea consumului de carburant, in structura software ce are ca scop imbunatatirea performantelor.

Reglajele ECO implementate si-au dovedit eficienta si calitatea in cadrul proiectului RBN ECO Tuning Gratuit desfasurat in anul 2015.

Destinata unei utilizari cotidiene zilnice, optimizarea nu este conceputa pentru utilizarea in mod abuziv sau sportiv, si urmareste o eficienta crescuta pentru o functionare cat mai ecologica si fiabila a motorului.

Cu o pregatire temeinica in domeniul auto sustinem reducerea emisiilor poluante in mod activ, imbunatatind regimul de emisii al motoarelor in mod eficient prin reducerea consumului de carburant si imbunatatirea nivelului de ardere al carburantului. In conditii optime de functionare optimizarile propuse aduc reducerea consumului de carburant cu circa 15% in cazul motoarelor Otto pe benzina, si cu circa 30% in cazul motoarelor Diesel alimentate cu motorina.

Orar

Luni - Sambata: 9:00 - 20:00