Bucuresti

Real Estate & Construction Forum

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Vizualizari
135

Voteaza & Distribuie

Descriere

BusinessMark anunță organizarea celei de a treia ediții a evenimentului “Real Estate & Construction Forum”,eveniment ce va avea loc pe 4 noiembrie 2016 la Hotel Radisson Blu din București.
Conferința constituie un prilej de analiză și dezbatere a pieței imobiliare românești, reunind într-un mediu dinamic cei mai importanți jucători din domeniu. Evenimentul va dezbate teme legate de situația actuală a pieței imobiliare din România si perspectivele pentru anul următor, noile proiecte anunțate pentru 2017 – rezidențial, comercial, birouri si spații logistice, evoluția prețurilor și sursele de finanțare, sectorul construcțiilor, importanța dezvoltării sustenabile, aspecte fiscale și legislative precum și alte teme de interes specifice industriei.
Printre speakerii implicați în acest proiect se numără:
  • AHMET BUYUKHANLI, Owner, Opus Land Development (confirmat)
  • MAURICIO MESA, General Director, Cordia România, Futureal Group (confirmat)
  • COSTIN BLIDEANU, Head of Leasing Department, AFI Europe România (confirmat)
  • ANA DUMITRACHE, Co-Country Manager, CTP România (confirmat)
  • ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering (confirmat)
  • ADRIANA GHEBER, Director de Dezvoltare, Immochan România (confirmat)
  • DRAGOȘ VÎLCEANU, Președinte, Asociația Brokerilor Imobiliari din România (confirmat)
  • DANIEL MANAȚE, Președinte, ANEVAR (confirmat)
  • ȘTEFAN CREMENE, Director Comercial, Willbrook Internationa (confirmat)
Real Estate & Construction Forum” va avea loc în data de 4 noiembrie la Hotel Radisson Blu din București.
Evenimentul va fi de moderat de catre ILINCA PĂUN, Managing Partner, Colliers International și DANIEL DRĂGAN, Managing Partner, BusinessMark.
Un eveniment BusinessMark .
Evenimentul are drept parteneri media: Arena Constructiilor, Ghid Constructii, Agenda Constructiilor, De la Fabio, Portal Electric.ro, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, FinzoomDebizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit MediașiVox Capital.
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.rosau office@business-mark.ro.
Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ceofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediulde afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.