Bucuresti

Realizarea unui nou microscop cu forte atomice

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
472

Voteaza & Distribuie

Descriere

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

S.C. NANOPRO START MC S.R.L., Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 296, sector 6, Incubatorul Tehnologic de Afaceri - ITA BINNOTEH al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice, derulează, începând cu data de 02.12.2013, proiectul “Realizarea unui nou microscop cu forte atomice, avand sistem de scanare pentru rezolutie atomica si pentru suprafete largi, cu facilitati de masurare in diverse moduri“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 601/01.12.2013încheiat cu Ministerul Educatiei Nationale – Organism Intermediar pentru Cercetare.

Valoarea totală a proiectului este de 4.477.440 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 4.461.740 lei.

Proiectul se implementează la punctul de lucru al societatii situat in Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 296, sector 6, Incubatorul Tehnologic de Afaceri - ITA BINNOTEH al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice, pe o durată de 20 luni.

Obiectivul proiectului constă în dezvoltarea unui nou microscop cu forte atomice, avand sistem de scanare pentru rezolutie atomica si pentru suprafete largi, cu facilitati de masurare in diverse moduri, primul in tara din aceasta clasa si cu astfel de performante, în scopul producţiei şi comercializării prin valorificarea unor rezultate de cercetare-dezvoltare.