Bucuresti

Recomandari piese de teatru - ianuarie - februarie

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
360

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Recomandari piese de teatru - ianuarie - februarie

Pe 25 ianuarie sunteti invitati la Palatul National al Copiilor la premiera comediei "Niste animale"! Romica Tociu, Cornel Palade, Ana-Maria Mirica și Ada Palade intruchipeaza 15 personaje, intr-un spectacol-maraton, cu muzica, dans și mult umor. Bilete pentru "Niște animale," cea dintâi premiera a anului, se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

Horatiu Malaele, Dana Dogaru si Emilia Popescu revin, pe 13 februarie la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti, pentru o noua reprezentatie cu spectacolul Cafeneaua! Sunteti invitati la un regal actoricesc in trei tablouri, in care se impletesc râsul, lacrimile si ironia existentei umane!
Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.


Pe 13 februarie sunteti asteptati la Palatul National al Copiilor pentru o poveste de dragoste ce dainuie peste timp: MAITREYI – un spectacol rafinat, invaluit in fragilitatea si misterul civilizatiei hinduse. In distributie: Maia Morgenstern, Ailyin Cadir, Raluca Aprodu, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartau, Magda Catone. Regia: Chris Simion. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

De Ziua Indragostitilor Dan Puric va invita la Palatul National al Copiilor la o reprezentatie unica! Bucurati-va de pantomima, dans si improvizatia in spectacolul “Vis” - un portret al cenzurii spiritului si al goliciunii umane, zugravit de Dan Puric cu ironie si umor. Bilete pentru reprezentatia de pe 14 februarie se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.


Pe 21 februarie Medeea Marinescu si Marius Manole va invita la Palatul National al Copiilor la spectacolul “Fa-mi Loc” - o comedie, ce demonstreaza ca viata e plina de surprize! Doua personaje simpatice se descopera reciproc intr-o intâlnire, cu scântei, ce de dovedeste a fi...providentiala! Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.Pe 27 februarie sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, câte-n luna si in stele"! Doi titani ai scenei românesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite se impletesc cu acordurile patimase ale violoncelului lui Adrian Naidin. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.