Bucuresti

Relocari Bucuresti

RELOCARI BUCURESTI

Detalii

Telefon
0741994747
Web
www.relocaribucuresti.ro
Categorie
Anunturi transport marfa
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
704

Voteaza & Distribuie

Descriere

Transport si mutari mobila: garsoniere, apartamente, vile sau firme in Bucuresti si in tara.

Asiguram personal calificat cu experienta de peste 10 ani. Ne-am castigat renumele pe piata de transport si mutari mbila datorita ideei ca, orice client care apeleaza la serviciile noastre, devine in primul rand un prieten care ne va salva cu siguranta numele in agenda de telefon pentru o colaborare ulterioara, datorita serviciilor ireprosabile pe care le oferim.

Din momentul plasarii comenzii de transport, personalul nostru va trata cu respect si seriozitate cererea dumneavoastra, aceasta fiind solutionata in cel mai scurt timp . Pentru a va asigura de tot profesionalismul nostru, transportul este monitorizat in permanenta folosind tehnologia GPS astfel incat in fiecare secunda vom stii pozitia obiectelor transportate.

Personalul nostru a fost selectionat si poseda un inalt grad de calificare in ceea ce priveste transportul si demontajul sau montajul mobilierului.
Transportam mobila, piane si pianine, case de bani, obiecte de artizanat, pe tot teritoriulRomaniei folosind autoutilitare de 3,5 Tone, echipate corespunzator pentru orice tip de transport.

O firma de transport mobila care se respecta va explica de fiecare data clientilor ei toate detalii referitoare la operatiunea de transport. Inca din prima secunda, un operator de-al nostru va oferi toate detaliile legate de operatiunile de transport mobila pe care le prestam.
Va putem ajuta si in ceea ce priveste impachetarea bunurilor in cutii sau infolierea in folii aerate astfel incat ele vor fi transportate in cea mai buna stare pana la destinatie.

Compania noastra de transport mobila va este alaturi cu profesionalism in tot ceea ce reprezinta serviciile de transport mobila, indiferent daca va achizionati una noua, daca va mutati dintr-o locuinta in alta sau daca vreti sa va eliberati de cea veche.

Indiferent de ziua in care aveti nevoie de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati!