Bucuresti

Rendez-Vous Floreasca

Rendez-Vous Floreasca

Detalii cafenea

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Calea Floreasca, nr. 102
Telefon
0720070286
Web
http://www.ceainarie.ro/
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
1479

Voteaza & Distribuie

Prezentare cafenea

Povestea Ceainariei Rendez-Vous incepe in martie 2003. Mai exact pe data de 2 a acelei primaveri insorite, ne-am adunat in jurul unui ceainic japonez pentru a privi uimiti cum savoarea ceaiului incepe sa ne intre in corp, apoi in minte, in cele din urma in suflet si sa ramana acolo pentru totdeauna. Uimiti de efectul pe care aceasta licoare il are asupra fiecaruia din noi, am inceput sa ne intalnim mai des, sa povestim mai mult, sa fim mai veseli si mai deschisi. Ceaiul isi facea incet incet efectul.

Ceainaria Rendez-Vous devenise un adevarat loc al dezvaluirilor amoroase, al amicitiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului catre frumos. Atunci ne-am gandit..de ce sa pastram acest loc doar pentru noi? De ce sa nu impartasim acest secret al ceaiului, aceasta stare de spirit in jurul nostru? In prezent, ne mandrim cu o gama de peste 200 de ceaiuri si doua ceainarii Rendez-Vous, ambele in cele mai bune si accesibile zone ale Capitalei.

Va asteptam in Ceainariile Rendez-Vous pentru a degusta fiecare tip de ceai, pentru a invata cum sa traim sanatos si pentru a ne detasa de grijile lumii exterioare, toate aceste la "o clipa de liniste"

Orar cafenea

Luni - Joi: 9:00 - 24:00
Vineri - Duminica: 10:00 - 24:00

Filtre cafenea

Oferta: Alcool, Cafea, Cofetarie, Patiserie, Sucuri
Program extra: Sambata, Duminica