Bucuresti

Reprezentantii elevilor se intalnesc la Buzau

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
276

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desfășurare de forțe din partea reprezentanților elevilor la Buzău Astăzi, 10 Iulie, ora 14:00 la Colegiul Național "B.P. Hasdeu" din Buzău începe Adunarea Generală Extraordinară a Consiliului Național al Elevilor.

Evenimentul este organizat de către CJE Buzău cu sprijinul ISJ Buzău și a comunității locale: Primăria Municipiului Buzău, Consiliul Județean Buzău și alți sponsori și parteneri. Întrunirea va găzdui peste 70 de participanți pe perioada celor 4 zile.

La deschiderea oficială vor participa alături de reprezentanții elevilor din România invitați din partea Consiliului Județean Buzău, Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Primăria municipiului Buzău, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Institutul de Științe ale Educației și Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Pe durata acestor zile, alături de membrii Adunării Generale CNE, membrii Biroului Executiv, membrii Biroului de Presă şi profesorii însoțitori, vor mai participa la evenimentele Adunării Generale și numeroși reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Ministerul Educației și Cercertării Științifice, Institutul de Științe ale Educației, academicianul Solomon Marcus, Autoritatea Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, Salvaţii Copiii, World Vision Romania, Consiliul Tineretului din România, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România și alți parteneri.

În data de 13 iulie va avea loc o dezbatere publică la Colegiul Național "B.P. Hașdeu", la ora 10. Se va prezenta raportul privind situația sistemului de învățământ din perspectiva reprezentanților elevilor care va fi dezbătut cu invitații prezenti la eveniment.