Bucuresti

Respectarea legilor penale acorda incredere fiecarui antreprenor in dezvoltarea propriei afaceri

Respectarea legilor penale acorda incredere fiecarui antreprenor in dezvoltarea propriei afaceri

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Apartine de
Hărătău & Asociatii
Vizualizari
337

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ziua de astazi umanitatea pare din ce in ce mai interesata de propriul stil de viata, decat de modul in care il dobandesc pe acesta, ceea ce face ca multi antreprenori sa isi deschida afaceri, sa se concentreze pe profit si pe obtinerea unei situatii financiare impecabile pentru propriile familii. In vederea atingerii obiectivelor propuse, uneori uita de lege, de implicatiile pe care actiunile lor le au asupra mediului civil si penal, in aceeasi maniera in care sunt trasi la raspundere pentru delictele comise.
Romania dezvaluie o situatie reala si constanta din punct de vedere al infractiunilor savarsite la nivel national, deoarece mediul economic a devenit principalul domeniu care inregistreaza cresteri ale actiunilor de incalcare a protocoalelor si regulilor comerciale. De aceea, caracterul fiscal impune si monitorizare constanta a ceea ce se adopta la nivel legal pentru dezvoltarea si continuitatea firmei infiintate.
Oricare dintre infractiunile contra patrimoniului, infractiuni de coruptie sau de abuz in serviciu trebuie pedepsite, pentru ca intregul sistem economic sa functioneze ca o parghie de desfacere pentru viitoarele investitii.

O firma necesita asistenta penala in orice etapa de dezvoltare
Cand vine vorba despre procesele penale, unele proceduri sunt importante in vederea acordarii unui verdict, ceea ce impune ca agentul economic sa aduca si probe pentru cazul sau, astfel incat sa fie in masura sa combata probele in acuzare care ii sunt aduse si sa isi dovedeasca nevinovatia in fata instantei de judecata. De cele mai multe ori, reclamantul isi angajeaza un avocat specializat pentru a efectua o examinare directa si transversala a cazului in fata instantei. De aceea, orice comerciant trebuie sa ia in vedere serviciile de asistenta si reprezentare in procese in domeniul Dreptului Penal ale unui avocat, menit sa respecte confidentialitatea, dar si sa ofere profesionalism in apararea intereselor clientului sau.
In termeni simpli, dreptul civil poate fi definit ca legea care reglementeaza raporturile patrimoniale si nepatrimoniale dintre parti, in timp ce dreptul penal se ocupa de infractiuni si de pedepsele ce trebuie aplicate celor ce le comit. In termeni economici, o astfel de incalcare a legiilor poate aduce consecinte grave asupra agentului economic sau ale dministratorului companiei. Infractiunile economice incriminate de catre catre legile nationale ameninta siguranta si bunastarea publica, iar infractiuni de evaziune fiscala, coruptie, abuz in serviciu, sustragere din patrimoniul firmei sau implicit, inselaciune prin orice mijloace a partenerilor si asociatilor atrag dupa sine o serie de pedepese,. Din acest punct de vedere, orice antreprenor sau agent economic trebuie sa consulte un avocat specializat in drept penal, care ii poate oferi asistenta si consiliere in demararea oricaror procese economice de mare amploare, cu efectele scontate.
Stabilitatea mediului economic si financiar al Romaniei devine un pion important atat la nivel intern, cat si la nivel extern. Statul, ca parte investitoare in oricare proces economic, trebuie sa permita afacerilor sa se deruleze in deplina siguranta, iar, proprietarii de afaceri trebuie sa promita la randul lor respectarea legilor fiscale, astfel incat fiecare parte sa aiba de castigat. Acesta este un principiu de tip win-win pentru ambele parti implicate, ceea ce ar atrage si mai multi investitori, meniti sa urce nivelul de trai si de dezvoltare al populatiei.


Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354