Bucuresti

Restaurant Agora

Restaurant Agora

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Tintasului, nr. 27
Telefon
0722304431
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
917

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Agora Bucuresti

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri. Meniul din care poți alege este unul variat în care se îmbină renumite mîncăruri din bucătăria europeana cat și specialități specifice românești. La noi vă așteaptă o ambianta de excepție, potrivita atît pentru cine romantice, aniversari cat și pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocteiluri, etc., restaurantul Agora dispunînd de un salon de 98 de locuri, unde puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și familie.

Pe timpul verii va așteptam sa va destindeți pe terasa restaurantului, o adevărata oaza de verdeața și liniște, primitoare și răcoroasa

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: International
Facilitati: Terasa
Numar de locuri: 100-200
Servicii oferite: Locatie evenimente