Bucuresti

Restaurant Casa Petrus

Restaurant Casa Petrus

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Mihai Eminescu, nr. 156
Telefon
0729402852
Social links
Categorie
Restaurante pizzerii fast-food
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
897

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe Strada Eminescu, nr. 156, vis-a-vis de locul magic unde era amplasat celebrul „Şarpele Roşu”, într-o zonă – apropiată Pieţ...ei Galaţi - în care se află multe alte restaurante, între care cunoscutele Garlic, Zexe, Torega, a căror notorietate e o provocare, a apărut Restaurantul Casa Petruş care deja funcţionează, dar a cărui inaugurare presupune o suită de evenimente (degustări de vinuri, prezentări de produse culinare şi de cofetărie etc) ce vor marca sfârşitul acestei primăveri şi începutul verii.

Propunându-şi să realizeze o sinteză între calităţile restaurantului de cartier de calitate, care-şi stabilizează o clientelă ce se simte ca acasă, şi trăsăturile proprii unui restaurant care-şi stabilizează identitatea prin produse şi servicii specifice, apte să atragă clienţi de oriunde, inclusiv turiştii români şi străini care caută Bucureştiul adevărat, creatorii şi organizatorii Restaurantului Casa Petruş şi-au propus, aşa cum ne-a declarat doamna Georgiana Dimitriu, să ofere mâncare tradiţională românească autentică, vinuri numite de cunoscătorii cu umor „din struguri”.

Reţete speciale pentru prepararea puiului, cozonac de asemenea special, papanaşi ca pe vremuri vor fi asociate clasicelor feluri de mâncare româneşti tipice Munteniei, cu câteva prezenţe moldoveneşti şi, în special la mezeluri, tipice Transilvaniei. Restaurantul nu practică un catering clasic, cu firme specializate, dar vor fi onorate comenzi pentru acasă. E suficient să fiţi clienţi apropiaţi pentru a comanda (între orele 11-21, ca să primiţi mîncarea între 13-23) direct, telefonic sau prin e-mail mâncarea şi băutura care vă pot fi aduse acasă.

Restaurantul oferă şi muzică asortată la mâncare, adică tradiţională, folclor autentic, dar şi muzică din repertoriul internaţional, fără excese şi fără prost gust, interpreţii, între care şi vreo doi lăutari adevăraţi, având politeţea de a nu şti lălăielile pe care ştiţi domniile voastre că le ascultă doar cei fără număr, fără număr.
Zilnic, între orele 11-24, Restaurantul Casa Petruş vă aşteaptă!

El poate găzdui şi evenimente, cu maximum 70-80 participanţi, evident cu o necesară rezervare. Rezervări se fac şi pentru mesele (începând de la 2 persoane) obişnuite la prânz sau cină.

Orar

Luni - Duminica: 11:00 - 24:00

Filtre

Tip: Restaurante
Specific: International
Servicii oferite: Livrare la domiciliu, Locatie evenimente
Numar de locuri: intre 50 si 100
Program extra: Sambata, Duminica