Bucuresti

Restaurant Elisabeta

Restaurant Elisabeta

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45
Telefon
0314382940
Web
www.restaurantelisabeta.ro
Categorie
Restaurante pizzerii fast-food
Modificat
acum 4 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1558

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este dificil să creionezi un portret în cuvinte, cu atât mai mult să încerci să surprinzi şi să readuci la viaţă atmosfera nostalgică a Micului Paris de altădată. Însă, Restaurantul Elisabeta a reuşit să readucă la viaţă amintirile şi obiceiurile acelor vremuri, pornind de la arhitectura locaţiei, până la arta culinară specifică.
În trecut, reprezentând pentru scurt timp sala mică a Senatului, acum îşi face simţită prezenţa, dintre clădirile colorate şi aglomeraţia Bucureştiului, o construcţie arhitecturală specifică perioadei interbelice, caracterizată prin rafinament şi eleganţă. Ospitalitatea este la ea acasă, Restaurantul Elisabeta punând la dispoziţia iubitorilor perioadei Micului Paris un staff calificat, bine pregătit şi un pachet de servicii la cele mai înalte standarde.
Îmbinând serile dansante, costumele purtate pe ritmurile muzicii din această epocă şi arta culinară specifică, restaurantul reuşeste în maniera sa cât mai elegantă să ofere un tablou deosebit, având un aer cosmopolit şi plin de viaţă ale Micului Paris. O plimbare în timp, o imagine a unui Bucureşti romantic este ceea ce ne oferă Restaurantul Elisabeta încă de la intrare.
Aşadar, dacă vă este dor de viaţa boemă a Bucureştiului de altădată, vă aşteptăm pe Bulevardul Elisabeta, nr 45, pentru o rememorare a acelor vremuri.

Orar

Luni - Duminica: 12:00 - 23:00

Filtre

Program extra: Sambata, Duminica