Bucuresti

Restaurant Papion

Restaurant Papion

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Gheorghe Ionescu-Sisesti, nr. 38 A
Telefon
0736246905, 0765288743, 0740761986
Web
http://www.restaurant-papion.ro/
Categorie
Restaurante pizzerii fast-food
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
609

Voteaza & Distribuie

Descriere

Restaurant Papion Bucuresti

Povestea începe cu denumirea de Papion - o îmbinare perfectă între eleganţă, stil, rafinament şi modernitate. Designerul Sergiu Teleuţă a creat o poveste fascinantă, care începe cu arhitectura unică a clădirii şi continuă în interiorul restaurantului, unde te întâmpină o atmosferă glamour, caldă, relaxantă şi primitoare.

A reuşit să îmbine perfect materialele de sticlă, piatră şi lemn сu diferite texturi şi imprimeuri. Candelabrele cu design unic, aplicele stilate din cristal de Bohemia şi tavanele de oglindă, ce reflectă lumina într-un mod special, completează atmosfera regală, care te întâmpină chiar de la intrare.

Restaurantul Papion, situat în nordul Bucureştiului şi la 15 minute de centrul oraşului, pune la dispoziţia oaspeţilor două saloane: “Ballroom Papion” - restaurant cu o capacitate de 120 persoane şi “Lasser Papion”- cafenea și restaurant cu o capacitate de 100 locuri.

Locaţia Papion dispune, de asemenea și de un Motel alcatuit din 3 apartamente şi 3 camere mobilate modern, elegant şi confortabil, oferind un mediu perfect pentru relaxare.

Restaurantul Papion reprezintă alegerea perfectă pentru organizarea unui eveniment privat sau corporate, plin de rafinament, bucurie şi culoare.