Bucuresti

Restaurantul Zahana 33

Restaurantul Zahana 33

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Doamnei, nr. 21
Telefon
0753055090
Web
https://www.zahana33.ro/
Categorie
Restaurante pizzerii fast-food
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
610

Voteaza & Distribuie

Descriere

Restaurantul Zahana 33 Bucuresti

Zahana 33 este restaurantul unde se poate experimenta ospitalitatea timpurilor Micului Paris, redescoperind valorile Bucurestiului interbelic. Meniul include bucate romanesti, influentele interbelice regasindu-se in preparatele frantuzesti populare acelei perioade.

Zahanaua, acum 100 de ani, era o carciuma de pe langa abatoare, unde gaseai anumite mancaruri specifice – oasele cu maduva, fuduliile erau delicatese ale boierilor gurmanzi.

La Zahana 33 va veti simti ca intr-un film al vechiului Bucuresti unde in fundal se aude glasul duios al Mariei Tanase si alti artisti consacrati din perioada interbelica.

In fiecare seara, intre orele 19:00 – 01:00, la Zahana 33, va asteapta Andrei si Meltiade Mihalache impreuna cu Emilia Ditu, acompaniati la orga de Cornel Chiran. Andrei Mihalache a transpus in stil lautaresc-urban piesele satesti care i s-au parut mai reusite. Este unul din putinii lautari contemporani ce nu ii distantează pe ascultatori din jocul perpetuei reconstructii a muzicii lautaresti și care nici nu se distanteaza de stilurile vocale și instrumentale care i-au fost candva proprii.

Andrei Mihalache crede in valoarea si capacitatea de revenire a muzicii lautaresti „clasice” a perioadei 1945 – 1960, prefigurata deocamdata doar de osteneala pe care si-o dau tinerii „studiosi” pentru a gasi și a asculta inregistrari ale „clasicilor”..


Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 1:00

Filtre

Tip: Restaurante
Program extra: Sambata, Duminica
Specific: International
Servicii oferite: Locatie evenimente
Facilitati: Muzica live, Terasa
Numar de locuri: intre 100 si 200