Bucuresti

Retorica declaratiei de dragoste

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
552

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 mai 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 12 mai, la "Retorica declaratiei de dragoste", un eveniment sustinut de charismaticul filosof si dramaturg Sebastian Grama.

Sebastian Grama, profesor de retorica la Universitatea din Bucuresti, va propune o discutie despre felul in care ne exprimam iubirea. Fie ca o facem in scris, fie ca o facem fata in fata, prin viu grai, anumite elemente sunt constante. Uneori, dincolo de ceea ce tine de noi insine, putem constata cu mirare ca repetam vorbe demult spuse, ca ne supunem unui canon – exact in momentele in care ni se pare ca suntem mai personali, mai originali, ca procedam in virtutea unei trairi ce ne apartine in exclusivitate.

Aceste involuntare si inevitabile repetitii urmeaza a fi examinate impreuna cu logica strangandu-le sub rigoarea unor structuri enervant (si, daca este vorba despre altii, amuzant) de obiective.

La urma, poate ca vom fi aflat ceva despre noi, despre copiii nostri (care ascund, iritati ori simuland inocenta, un biletel pe care toata lumea l-a observat), precum si despre cei care ne fac onoarea de a ne adresa cuvinte – fireste – secrete.Lector: Sebastian Grama

Cost: 30 ron, 25 ron pentru studenti

Locatie: Str. Caimatei, Nr. 20, Et. 3 (linga Piata Rosetti)

INSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO