Bucuresti

Revista Art Out a lansat Ghidul de Vara

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
305

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 3 iulie 2015, Revista Art Out a lansat Ghidul de Vară,
supliment cu idei creative de petrecere a timpului liber

Vineri, 3 iulie 2015, Revista Art Out a lansat Ghidul de Vară - Art Out deschide drumul spre relaxare, bună dispoziție și distracție, atribute specifice perioadei estivale. Revista Art Out a lansat Ghidul de vară Art Out, ediție specială powered by CFF Vișeu de Sus care conține idei creative și originale de petrecere a timpului liber, recomandări de vară și de vacanță, trasee de vizitat unice în Romania si multe alte surprize frumoase.
Aflat la a doua ediție, acest ghid si-a arătat utilitatea, atrăgând tot mai mulți cititori dornici să descopere noi posibilități de a petrece timpul liber, noi trasee de urmat și cât mai multe idei nonconformiste. Aflăm astfel in ghid povestea Mocăniței din Vișeu de Sus, a hotelului-tren Carpatia Express, dar regăsim și trasee către locuri unicat din România: monumente naturale sau monumente istorice, rezervații naturale și muzee unice în lume. Ne lăsăm conduși de firul poveștii pentru a afla selecția redactorilor Ghidului de Vară în ceea ce privește recomandările de vacanță și aflăm mai multe despre tabăra de creație și branding personal Create through Art Out, proiect unic la nivel național care va avea loc la Brașov la început de august. Incheiem povestea cu impresiile la cald ale turiștilor străini despre România, într-o notă pozitivă - avem o țară frumoasă ca un colț de rai, trebuie să o cunoaștem, să o descoperim, să o îngrijim.
Ghidul de vară Art Out poate fi citit integral pe site-ul Art Out: http://artout.ro/reviste/ghid2015.html.

Parteneri media ai proiectului: Agenţia de carte, Arhimania, Autentici.ro, Ceaşca de cultură, Deco şi eco, Ecaterina Virgolici, Filme-cărţi.ro, Iqool, PRwave, Roportal, Bucureşteni.ro, Ştiri fel de fel, Ultima Oră.
***********
Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare: www.artout.ro.
Excelent organizator de evenimente şi promotor cultural de excepţie, Art Out s-a remarcat de-a lungul timpului pentru calitatea evenimentelor organizate, pentru creativitatea cu care abordează și creează concepte și pentru crearea unui mediu în care implicarea, prietenia și inițiativa sunt elementele definitorii. Deschizător de drumuri, Art Out încurajează pe cei care simt și trăiesc prin artă și îi dezvoltă prin valorificarea iscusinței pensulei, a peniței și a tastaturii.