Bucuresti

Restaurant Cortile

Restaurant  Cortile Bucuresti

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Intrarea Doctor Iacob Felix, nr. 75
Telefon
0762678453
Web
www.cortile.ro
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
3012

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Cortile Bucuresti

In cazul in care nu ati mai vizitat niciodata Trattoria Cortile din Bucuresti, va invitam sa o faceti cat mai curand si va delectati cu savuroasele mancaruri pregatite de expertii nostrii bucatari.
Trattoria Cor’tile reprezinta garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, servire ireprosabila, flexibilitate deplina in adaptarea optima a oricarui buget.

Cor’tile va propune in orice ocazie, o gama variata de preparate din bucataria romaneasca si italieneasca, o paleta la fel de extinsa de bauturi, servicii complete si asistenta de specialitate in organizarea tuturor evenimentelor ce presupun servirea mesei.

Cor’tile va ofera catering pentru toate ocaziile: dineuri, receptii, mese festive, mese de pranz la birou, petreceri organizate oricand si oriunde doriti, intotdeauna la nivelul de protocol impus de tipul evenimentului si de cerintele clientului.

Cor’tile reprezinta garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, servire ireprosabila, flexibilitate deplina in adaptarea optima a oricarui buget.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 10:00 - 23:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: International, Italian
Servicii oferite: Livrare la domiciliu, Locatie evenimente
Numar de locuri: intre 50 si 100
Program extra: Sambata, Duminica