Bucuresti

Rom-Antique

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
812

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rom-Antique


Targul Anticarilor la World Trade Plaza- Sofitel


29-30 Noiembrie 2008


Ore de vizitare: 10.00-18.00

Targul Anticarilor Rom-Antique se afla la cea de-a 30-a editie si ne face placere de a va comunica ca aceasta manifestare se bucura de un interes atat pe plan national cat si international, numarul vizitatorilor crescand de o editie la alta.


Sub aceeasi cupola veti putea gasi aproximativ 75 de galerii renumite de arta si colectionari particulari din Romania, Anglia, Italia, Belgia, Austria, etc.Respectand traditia vom incerca cu ajutorul expozantilor sa aducem si la aceasta editie obiecte inedite, altele decat la editiile precedente, pentru a delecta iubitorii de arta: mobilier mare si mic, ceasuri, tablouri, obiecte traditionale vechi, carte, numismatica, monezi, lustre din Italia, obiecte mici de colectie si in premiera obiecet licitatevla celebrele case Sotheby’s si Christie’s.


In decursul anilor s-a constatat o crestere a interesului romanilor pentru obiecte de arta autentice, pentru eleganta si rafinament. Piata obiectelor de arta de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX a devenit astazi deosebit de activa, in plina dezvoltare, plasand Bucurestiul in randul capitalelor lumii.