Bucuresti

Romania a gazduit cel mai mare congres de EMS din lume. Peste 200 de oameni de afaceri din toate colturile lumii au venit la Bucuresti

Romania a gazduit cel mai mare congres de EMS din lume. Peste 200 de oameni de afaceri din toate colturile lumii au venit la Bucuresti

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
887

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anul 2014 a adus o crestere impresionanta a business-ului XBody in Romania, dar si in lume. Aproape 50 de sali de fitness din intreaga tara au fost echipate cu WALL, PORT, NEWAVE sau FLOWR - cele mai importante produse XBody. Cresterea rapida a pus Romania pe harta EMS-ului mondial: tara noastra ocupa in prezent locul al treilea ca business XBody, dupa Spania si Germania.
Astfel, compania XBody a decis sa organizeze congresul anual la Bucuresti. Evenimentul a reunit peste 200 oameni de afaceri din 24 de tari si a devenit cel mai mare business meeting de EMS care a avut loc la nivel global pana acum.
Lansare mondiala la Bucuresti XBody a lansat in premiera mondiala la Bucuresti XBody Online System, o platforma online care deserveste atat clientii, cat si antrenorii si ownerii de studiouri. Implementat exclusiv in Romania in 2014, sistemul ofera clientilor posibilitatea de booking online si monitorizare a intensitatii antrenamentelor.
Sistemul functioneaza ca o aplicatie ce ajuta clientii sa atinga forma maxima in cel mai scurt timp. Antrenorii si ownerii de studiouri isi pot verifica in timp real performantele si isi pot optimiza strategia de business pentru a atinge cele mai bune rezultate.
XBody Romania, cifra de afaceri de 300.000 EUR in 2014
Cererea de pe piata din Romania a dus business-ul XBody la o cifra de afaceri de 300.000 EUR in 2014, iar previziunile pentru 2015 reflecta o continua crestere a interesul fata de aceste produse pe piata locala.
“Romanii au vazut cu ochii lor cat de eficiente sunt antrenamentele XBody, iar clientii multumiti de rezultate au devenit in mod natural ambasadori ai brand-ului. Astfel am primit foarte multe cereri de la antreprenori dornici sa isi achizitioneze aparate XBody si sa inceapa business-ul cat mai repede. Preconizam o dublare a cifrei de afaceri pentru 2015”, a declarat Arpad Rudas, Fondator Fit Express si organizator al evenimentului.
Antreprenorii si fotbalistii, parteneri de businessPrintre oamenii de afaceri din Romania care au decis sa isi deschida studiouri echipate cu XBody se numara si Mihai Plesea, cunoscut pentru implicarea in business-urile Cargus si Otto Curier. Antreprenorul a investit 60.000 EUR pentru a deschide un luxury studio in Pipera care va include si aparate XBody, pe langa antrenamentele cu Personal Trainer si serviciile complementare de masaj si recuperare.
“Studioul din Pipera va deveni operational in luna noiembrie a acestui an, iar in primele 6 luni estimam incasari de 17.000 EUR / luna. Ulterior ne dorim sa crestem cifra de afaceri la 25.000 EUR / luna pentru a ajunge la o cifra de afaceri anuala de 300.000 EUR. Prin aceasta investitie am creat 12 locuri de munca. Ne adresam clientilor premium si deja am semnat primele contracte cu importanti CEO, chiar inainte de inaugura locatia”, a declarat Mihai Plesea, proprietarul XBody Luxury Studios Pipera.
In plus, XBody este o buna oportunitate pentru oamenii din lumea sportului sa isi faca intrarea in antreprenoriat. Fotbalistii Banel Nicolita, Valentin Badea, Marius Alexe si Lucian Filip isi vor deschide in curand studiouri XBody sub atenta indrumare a francizorului Fit Express, care asigura consultanta de business pentru toti clientii.