Bucuresti

Romania porneste cu Rombat

Romania porneste cu ROMBAT! Bateria numarul 1 din Romania isi lanseaza noua identitate vizuala pe 1 decembrie

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
924

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 noiembrie 201412:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ROMBAT, cel mai mare producator roman de baterii auto, a ales data de 1 decembrie pentru a lansa noua identitate vizuala a companiei.

ROMBAT este un brand 100% romanesc, cu o traditie de peste 30 de ani in fabricarea bateriilor auto, care a fost intotdeauna alaturi de romani ajutandu-i sa aiba startul perfect zi de zi. De aceea, compania a ales ziua de 1 decembrie pentru lansarea noii identitati vizuale, aceasta data avand o semnificatie puternica pentru atat pentru companie, cat si pentru milioanele de romani care folosesc bateriile produse la Bistrita.
“Romania porneste cu ROMBAT” este numele campaniei care a debutat la finalul lui 2014 si va rula pe principalele posturi TV din Romania.
“Noua identitate de marca reprezinta o evolutie normala in istoria brandului ROMBAT. Aceasta identitate nu este doar un nou logo sau o noua eticheta, ci aduce o noua viziune asupra produselor si asupra brandului. in plus, facem parte din Metair, al treilea grup ca importanta in industria bateriilor din Europa, Africa si Orientul Mijlociu, iar cresterea afacerilor a atras dupa sine si o noua imagine a companiei. Suntem lideri de piata in Romania, ne vom consolida aceasta pozitie, iar pe plan international furnizam peste 65% din productia noastra de baterii.
Noul logo ROMBAT simbolizeaza siguranta produselor iesite de pe poarta fabricii, dar si investitiile continue pe care le facem in dezvoltare”, a declarat Eduard Croitoru, Directorul de Marketing si Vanzari al ROMBAT.